Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2383 Skąd: miasto moje
Wysłany: 7 Czerwiec 2006, 08:06
dobrze, dobrze bitwa w kisielu!
mam coś jeszcze:
Teatru nie można odłożyć na potem. Inne sztuki przetrwają, a z teatru nie pozostanie nic.
Jerzy Pilch
stary pijak, którego nieznoszę, ale jest mądry. cóż. zdarza się
a może on pije DLATEGO, ŻE jest mądry?
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 7 Czerwiec 2006, 08:37
no podobno tak jest,że wszystkie genialne jednostki piją lub ćpają. odbierają rzeczywistość na innym poziomie niż inni...
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Wysłany: 7 Czerwiec 2006, 15:57
kasik napisał/a:
no podobno tak jest,że wszystkie genialne jednostki piją lub ćpają. odbierają rzeczywistość na innym poziomie niż inni...
hmmm możliwe ,że coś w tym jest .
ja chyba nawet znam taki przypadek . chłopak niesamowity, inteligenty, uzdolniony, charyzmatyczny a...a szkoda gadać co się z nim dzieje .
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 17 Sierpień 2006, 23:07 Cytaty
Proponuję taki nowy temat. Żebyśmy w nim umieszczały cytaty, które nas jakoś poruszyły - z książek, piosenek, filmów, seriali.
Co Wy na to?
"Tylko tobie
chcę powiedzieć to
to, co czuję dziś
kiedy przychodzi noc.
Tylko tobie
tylko tobie dam
białą różę
wszystko to, co mam.
Tylko ciebie
mógłbym kochać tak
tak do końca,
jak kocha się tylko raz."
(Ziyo (?), Magiczne Słowa)
"With all the respect, MEN I may not know
But SHOES - I know!"
(SATC oczywiście odc. 4x17)
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 13 Październik 2006, 23:46
widzę zero odzewu na ten temat
no nic, wrzucam w nowym poście, co by Wam dać znać, że się zjawiam tu.
"Jak można chcieć zakończyć swe życie, dopóki istnieją poziomki?" (R.Ligocka, Dziewczynka w czerwonym płaszczyku)
"I tak jest dobrze, tak jak jest z nami (...): z ludźmi. Nie ma w nas zupełnie czystych, naturalnych uczuć - jesteśmy pełni plam. Ale przecież przez to wszystko, pomimo tego wszystkiego i poza tym - jak gdyby niemal nas już samych nie dotyczyło - świeci coś, prawda? I to coś może dla kogoś stać się ogarkiem w ciemnościach." (A. Kowalska, Pestka)
"I'm not afraid of heights! You've seen my shoes!" (Carrie Bradshaw )
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2383 Skąd: miasto moje
Wysłany: 12 Grudzień 2006, 14:39
cytat ode mnie.
"Potem przyszła Krystyna. Wyglądała mizernie, ale ładnie. Pachniała przy pocałunku mrozem i osiemnastoma latami. [...] Sam nie wiem, kiedy się zaczęło, w mroźny, jasny, bladobłękitny dzień za oknem, ale było ślicznie. Kocham tę chwilę, gdy młode, głodne ciało zaczyna sycić się słodyczą odprężenia, ukojenia, przeżycia, a podłużne, nieco skośne, czarne oczy wśród pąsu policzków i bieli czoła błyszczą miękkim, radośnie znużonym spojrzeniem."
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum