Zastanawiam się do jakich filmów (seriali) macie sentyment i wspominacie je uczuciem błogości na twarzy
Dla mnie to na pewno serial "Alllo, allo" akurat ciągle z kimś o nim rozmawiam
Pamiętacie "Latający cyrk Monty Pythona" - a teraz coś z zupłnie innej beczki (nie wsponinam już o ich filmach)
No i z takim rozrzewnieniem wspominam sobie "Miasteczko Twin Peaks" - ile to już czasu minęło
Czekam na wasze typy
Zgadzam się z Tobą, Weronik, ALLO ALLO jest...był absolutnie niepowtarzalnym hitem Kiedy byłam młodsza zawsze oglądałam go z moim tatą i dziś kiedy to sobie przypomnę to aż uśmiech pojawia się na twarzy
Był jeszcze jeden serial komediowy brytyjski który bardzo zapadł mi w pamięć---CO LUDZIE POWIEDZĄ. Nie wiem czy któraś z was to oglądała ale z tego co wiem, to miał rzesze wiernych fanów, którzy płakali ze śmiechu na niektórych odcinkach
Wysłany: 22 Kwiecień 2005, 20:12
Tak, ALLO ALLO, smak dziecinstwa )
No i ja mam sentyment do "Pamietnika" - niedawno lecial w kinie taki wyciskacz lez, pierwszy raz w zyciu poplakalam sie na filmie o milosci - zazwyczaj placze na 'pianistach'. I to jeszcze tak ze jak zaczely mi tak spokojnie lzy ciec to nagle mi sie zachcialo smarkac, no i sie zaczelam smiac - wygladalo jak histeria
Serial Co ludzie powiedzą był dodawany niedawno do jakieś gazety z programem i faktycznie był super. Hiacynta powinna dostac serialowego oskara
Z tych filmów co Renika wymieniała to chyba najbardziej lubię Seksmisję
To ja was zaskoczę "Barbapapa"-zwykła bajka dla dzieci, "Kosmos 1999"-wszyscy to ogladali, a teraz jak była powtórka to już nie było takie fajne. Co jeszcze. "Noce i dnie"-mogę ogladać zawsze, "Wieczna miłość"- ogladałam w kinie a jak było w TV to właśnie rodziłam syna.
To ja jakaś dziwna jestem bo nie znosze Alo Alo ale ja tak mam,Bo tak jak uwielbiam sie smiac i wygłupiac i rozsmieszac((chcę być klownem lub komikiem)) to tak samo nie znosze komedii a moje filmy?z pewnych względów nigdy nie zapomne Lotu nad kukułczym gniazdem :smt007,i w sumie duzo więcej by sie tego znalazło z bajek natomiast :Buli,Smerfy,taka bajka co była piosenka:denver ostatnio dinozaur....hehe :smt112 krecik,pszczółeczka majeczka.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum