Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Filmowe sentymenty
Autor Wiadomość
weronik
Gaduła

Wysłany: 22 Kwiecień 2005, 09:56   Filmowe sentymenty

Zastanawiam się do jakich filmów (seriali) macie sentyment i wspominacie je uczuciem błogości na twarzy :?:

Dla mnie to na pewno serial "Alllo, allo" akurat ciągle z kimś o nim rozmawiam :lol:
Pamiętacie "Latający cyrk Monty Pythona" - a teraz coś z zupłnie innej beczki (nie wsponinam już o ich filmach) :lol:
No i z takim rozrzewnieniem wspominam sobie "Miasteczko Twin Peaks" - ile to już czasu minęło :wink:

Czekam na wasze typy :!:

The nightingale It flew to me And told me That it found my love

żabcia
Pierwszy Raz

Wysłany: 22 Kwiecień 2005, 19:48   

Zgadzam się z Tobą, Weronik, ALLO ALLO jest...był absolutnie niepowtarzalnym hitem :D Kiedy byłam młodsza zawsze oglądałam go z moim tatą i dziś kiedy to sobie przypomnę to aż uśmiech pojawia się na twarzy :)
Był jeszcze jeden serial komediowy brytyjski który bardzo zapadł mi w pamięć---CO LUDZIE POWIEDZĄ. Nie wiem czy któraś z was to oglądała ale z tego co wiem, to miał rzesze wiernych fanów, którzy płakali ze śmiechu na niektórych odcinkach

...je ne t'aime pas sous ca a qui tu es mais sous ca quel tu es quand je vis avec toi...

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 22 Kwiecień 2005, 20:12   

Tak, ALLO ALLO, smak dziecinstwa :) )

No i ja mam sentyment do "Pamietnika" - niedawno lecial w kinie taki wyciskacz lez, pierwszy raz w zyciu poplakalam sie na filmie o milosci - zazwyczaj placze na 'pianistach'. I to jeszcze tak ze jak zaczely mi tak spokojnie lzy ciec to nagle mi sie zachcialo smarkac, no i sie zaczelam smiac - wygladalo jak histeria :)

*renika* 
Założycielka Forum
Psyche & Soma

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 22 Kwiecień 2005, 20:38   

Do tej grupy dodam coś polskiego!

Zmiennicy
Seksmisja
King Sajz
Vabank

:)

weronik
Gaduła

Wysłany: 25 Kwiecień 2005, 08:37   

Serial Co ludzie powiedzą był dodawany niedawno do jakieś gazety z programem i faktycznie był super. Hiacynta powinna dostac serialowego oskara :!:
Z tych filmów co Renika wymieniała to chyba najbardziej lubię Seksmisję :lol:

The nightingale It flew to me And told me That it found my love

kalia
Pierwszy Raz

Wysłany: 25 Kwiecień 2005, 15:34   

Hmmmm Seksmisja :)

Kikker 
Przyjaciel Forum
ObiGyn in Spe

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 29 Kwiecień 2005, 22:25   

Zmiennicy i kogiel mogiel :)

Tunia
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 30 Kwiecień 2005, 17:42   

To ja was zaskoczę "Barbapapa"-zwykła bajka dla dzieci, "Kosmos 1999"-wszyscy to ogladali, a teraz jak była powtórka to już nie było takie fajne. Co jeszcze. "Noce i dnie"-mogę ogladać zawsze, "Wieczna miłość"- ogladałam w kinie a jak było w TV to właśnie rodziłam syna.

spaghetti 
Kataryna

Wysłany: 19 Maj 2005, 19:01   

Tak jak Kikker - uwielbiam "Kogel mogel" i jego drugą część, czyli: "Galimatias czyli kogel-mogel II" - oglądałam kilka razy i mogłabym jeszcze :D

"Sekskmisja" - nie muszę komentować :D

Poza tym seriale: "Miasteczko Twin Peaks", "Co ludzie powiedzą", "Z archiwum X", "Kasia i Tomek", "Przyjaciele", "Ally McBeal" ...

To mój 200 post :)

Lilu 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 19 Maj 2005, 19:14   

To ja jakaś dziwna jestem bo nie znosze Alo Alo :roll: ale ja tak mam,Bo tak jak uwielbiam sie smiac i wygłupiac i rozsmieszac((chcę być klownem lub komikiem)) to tak samo nie znosze komedii :-s a moje filmy?z pewnych względów nigdy nie zapomne Lotu nad kukułczym gniazdem :smt007,i w sumie duzo więcej by sie tego znalazło :!: z bajek natomiast :Buli,Smerfy,taka bajka co była piosenka:denver ostatnio dinozaur....hehe :smt112 krecik,pszczółeczka majeczka..... :mrgreen:

Odpowiedz do tematu