Jestem mile zdziwiona programem tegorocznych juwenaliów w trójmieście na pewno pójdę na Clawfinger, a przy okazji jeszcze raz Comy posłucham no i Rasmusów zobaczę
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 2 Maj 2006, 07:34
aaaaaaaaaaaaaa cudowny czas nadszedł jak w zeszłym roku - bedzie grubo żeby tylko pogoda się poprawiła...
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Ja pojade na do katowic na zespoly Negaty, Kult. Wprawdzie tytul mgr juz mam ale studiuje dalej wiec sobie pojade [smilie=chytry.gif] (nie ma to jak zycie wiecznego studenta [smilie=jezyk2.gif] :smt080
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 3 Maj 2006, 19:53
a ja pójdę na wielkiego grill'a na miasteczko studenckie AGH :D będę się znowu bawila z setką ludzi i po kilku piwach wszyscy będziemy jedną wielką paczką przyjaciół
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
a ja pójdę na wielkiego grill'a na miasteczko studenckie AGH :D będę się znowu bawila z setką ludzi i po kilku piwach wszyscy będziemy jedną wielką paczką przyjaciół
Zobaczcie ile piwko potrafi
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wczoraj w Stoczni doszło do kulminacji juwenaliów - koncertem Clawfingera, Comy i Rasmusa. Pozwólcie, że trochę się pozachwycam :>
Otóż jak przyszliśmy, to grali Kuśka Brothers. Nie przepadam za nimi, ale wydaje mi się, że imprezę prowadził jeden z nich i robił to świetnie, więc rispekt. Potem weszli na scenę Clawfinger i normalnie byłam w niebie Zagrali ostrzejsze kawałki, choć tych bardziej melodycznych też trochę było. Przyznam, że Zak jest mistrzem w rozmowie z publicznością - rozgrzał nawet tych sceptycznych (w tym mnie, bo miałam pewne wątpliwości co do ich dźwięku na żywo). Po prostu rewelacja. Obok też byli panowie w wieku koło 40. Najpierw to nieco dziwnie wyglądało - wśród studenciaków, często z pierwszego roku - ale uwzględniając to, że zespół ma już ponad 10 lat i wydał z sześć albumów (te co kojarzę, może było ich więcej), a panowie wydali się być wielkimi fanami zespołu, to nic dziwnego Bawiłam się świetnie, trochę cięższej muzyki nigdy nie zaszkodzi, szczególnie że potem wyszła na scenę Coma, która mi się kojarzy z wiecznym marudzneiem Niestety rozpadało się wtedy, a jako że Coma zaczęła grać od starych kawałków z pierwszej płyty, które już dawno mi się znudziły, to się zwinęliśmy do domu. Pewnie zagrali coś nowego, w tym miesiącu chyba ma się ukazać ich nowa płyta, ale początek występu był nieco nudny.
Mam nadzieję, ze w następnym roku szkoły się postarają tak samo i będą równiez zespoły godne uwagi, a nie po raz n-ty Kult i Acid Drinkers, które w Gdańsku i tak co roku mają jakiś koncert. Byleby sami studenci wykazali się większą aktywnością, niż w tym roku
Otóż jak przyszliśmy, to grali Kuśka Brothers. Nie przepadam za nimi, ale wydaje mi się, że imprezę prowadził jeden z nich i robił to świetnie, więc rispekt.
ja ich uwielbiam! juz kiedys gdzies pisalam o tym jak prowadza imprezy. rok temu kortowiade u nas prowadzili - 4 dni!! są niezastąpieni! bardzo bardzo fajni Ludzie. Nofret zna dobrze wokaliste z tego co pamietam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum