taki mam pomysl: podniose temat, wpiszmy swoje ulubione ksiazki na nowo --> na pewno przez poltora roku i wiecej wiele sie zmienilo ja napisze swoje wieczorem , ale mozecie juz dodawac
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3776 Skąd: warszawa
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 11:03
ostatnio jakoś nie idzie mi kończenie książek, bo szybko mnie nudzą, ale
ostatnia, która mnie mocno poruszyła, to książka Anny Langfus "Skazana na życie".
no i "Madame" Antoniego Libery - ostatnie strony czytałam z zapartym tchem. na pewno kiedyś do niej wrócę, stoi na półce i czeka
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3277
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 11:54
wow Alizz imponujesz mi swja dojrzaloscia... skad tyczerpiesz pomysly na czytanie takich ksiazek... czuje ze mam wiele do nadrobienia ze swiata literatury
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3277
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 12:00
wiadomosc o Twoich stuiach polonistycznych rtoche mi ulzyla Moja mama tez studiowala polonistyke i pochlaniala tonami ksiazki
Nienmiej jednak moich brakow nie da sie niczym wytlumaczyc... jak tylko znajde na to czas to z przyjemnscia zaglebie sie w lekturach polecanych przez Was
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3238
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 12:02
kasik25 napisał/a:
czuje ze mam wiele do nadrobienia ze swiata literatury
ja mam podobne odczucia...ale na razie nie mam na to czasu zwyczajnie...
ani pomyslow wiec chetnie posledze topik i zobacze co warto poczytac do poduchy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum