Fenomen tego filmu?
Ja wpadłam w wir, oglądałam kilka odcinków dziennie, wczuwałam się w akcje, przewrotną zresztą.
Nie mozna było sie czegoś spodziewac cokolwiek zdarzało sie w inny sposób niz sie by wydawało
Co sądzicie? Moze któras-któryś z Was widział wszystkie odcinki sezonu 1 i 2??
Nie widziałam ani jednego odcinka, ale wiele słyszałam o tej całej manii na punkcie Preason Break
Ściągam pierwszą serię, na razie mam co oglądać (wciąż oglądamy Z archiwum X i Rome), ale jak to skończę, to obejrzę i ten serial pewnie będzie to latem
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6262
Wysłany: 15 Kwiecień 2007, 22:03
em napisał/a:
widziałam już wszytskie odcinki obydwu serii.
jestem zła, że muszę czekać 4 miesiące na 3 serię.
serial genialny, ale według mnie oglądanie go co tydzień po jednym odcinku jest męczące.
dokładnie
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Ja ten film przezywałam bardzo, wczuwałam sie w akcje zawładnął mną ten film, mąż miał ubaw ze mnie
a ja myśle ze ten film był jak dla mnie fenomenalny
szkoda ze tak dłuo trzeba czekac...
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3243 Skąd: warszawa
Wysłany: 16 Kwiecień 2007, 16:10
Obejrzałam pierwszą serię i połowę drugiej. Zrobiłam to niemal jednym tchem. Ale gdy zrobiłam sobie dłuższą przerwę, która wyniknęła z braku kolejnych odcinków, spadło mi ciśnienie i na tej pierwszej połowie drugiej serii skończyłam.
Teraz, jak trafiam na odcinek w telewizji, to nie chce mi się oglądać.
Najlepiej obejrzeć wszystko jednym ciągiem, choć to trochę niezdrowe, jeśli weźmie sie pod uwagę brak snu (dwie noce niemal nie przespane miałam) i te nerwy, które towarzysza każdemu odcinkowi : )
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6262
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 07:47
Wczoraj obejrzałam zaległy odcinek - ostatni drugiej serii - i w sumie jestem zawiedziona kroszku. Zaczyna wkraczac coraz bardziej w sf. No ale, zobaczymy co wymyslą w sierpniu
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 925 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 11:59
nie mówie nic co będzie. ja z polsatem oglądam bo mamie dotrzymuje towarzystwa i nie oglądam w przód ale tylko siedzimy we dwie i co chwila leci jakieś 'o matko', 'o chol*ra'
to prawda ten serial wykańcza nerwowo mi się potem śni więzienie itp a mimo to ie jestem w stanie 'odstawić'
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Ja na początku nie oglądałam jakoś nie lubię POLSATU a pozatem oglądałam taniec z gwiazdami
Dostałam na święta DVD z 4 odcinkami pierwszej serii i wpadłam po uszy,ale na razie z braku czasu jestem na 10
_________________ Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego.
— Lew Tołstoj
Wiek: 25 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 943 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 21:18
Nofret napisał/a:
em napisał/a:
widziałam już wszytskie odcinki obydwu serii.
jestem zła, że muszę czekać 4 miesiące na 3 serię.
serial genialny, ale według mnie oglądanie go co tydzień po jednym odcinku jest męczące.
dokładnie
Popieram mnie zaraził tym serialem mój Ł widziałam juz wszystkie odcinki... teraz trzeba czekać. Na Polsacie jakoś nie trawię tego lektora z "Mody na sukces"- psuje cały efekt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum