Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3784 Skąd: warszawa
Wysłany: 5 Sierpień 2006, 23:37
nic proszę nie mówić o zakończeniu!
jestem na 14 odcinku 6 serii i jeszcze kapkę przede mną..
a serial - ubówstwiam wręcz!mogę oglądać wiele razy każdy odcinek i spisywać co lepsze teksty dziewczyn ;]
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3784 Skąd: warszawa
Wysłany: 6 Sierpień 2006, 12:14
czasem gdzieś zapiszę na jakiejś luźnej kartce, która mi potem ginie
ale bardzo często ich słowa powracają w różnych rozmowach z moimi dziewczynami i wtedy jakoś cytaty same przychodzą do głowy teraz nie pamiętam, ale polecam stronę:
http://www.hbo.com/city/
tam jest wszystko nt. SATC
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
You are Carrie. You know what you want out of a relationship and you're not afraid to keep moving until you get it. Wit and charm are your biggest turn-ons, and you like guys who appreciate you for your mind as much as your body. You have fun playing the dating game, but secretly you just can't wait to find the guy who sweeps you off your feet and carries you into the sunset.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 7 Luty 2008, 18:00
na ogól wszystkim Carrie wychodzi. jakiego testu bym nie robiła to mi Carrie wychodzi. pomarzyć dobra rzecz,nie?
mieć jaką szafe i tyyyyle butów...AHH
aż z ciekawości zrobiłam go jak żadnej prawie Carrie nie wyszła. i nadal Carrie . a to dziwne, bo jakoś nie wiem Charlotte mi pasuje najbardziej.
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Ostatnio zmieniony przez kasik 8 Luty 2008, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum