Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 449 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 29 Lipiec 2008, 08:22
W niedziele oglądaliśmy [REC] - film fajny i mozna się przestraszyć. Reżyserem jest ten sam koleś co nakręcił Labirynt Fauna i Sierociniec ( film jest w hiszpańskim języku) Odrazu zaznaczam że Amerykanie nakręcili już jego remake i jakoś niebawem ma sie ukazać w naszych kinach, sama jestem ciekawa, która wersja filmu lepiej wypadnie Ogólnie film godny polecenia.
Wczoraj natomiast oglądaliśmy "Ruiny" - horror w dosłownym tego słowa znaczeniu, że tez ktos nakręca taką szmirę Film beznadziejny, o mordujących roślinach w jakichs meksykańskich ruinach piramidy. Rośliny nie dość że zabijały to jeszcze potrafiły gadać PORAŻKA!
Wczoraj oglądalismy też film pod tytułem "ZODIAK" bardzo nam się podobał. FIlm nakręcony na faktach autentycznych, troche długawy ale wciągający.
Opowiada on o psychopatycznym mordercy, który poczawszy od lat 60-tych mordował ludzi i chwalił sie tym policji i gazetom poprzez pisanie listów do nich lub telefonowaniu zaraz po dokonaniu morderstwa.
Film nakręcony na poziomie, więc odbiega od wielu filmów gdzie fabułe można już na wstepie przewidzieć. Ogólnie film na 6+
Wysłany: 29 Lipiec 2008, 21:18
Dziś oglądalismy film pt. NIEUCHWYTNY o kolesiu który mordował ludzi i relacjonował to na zywo w internecie. W sumie to zabijała ilość zalogowanych osob na stronce z relacja morderstwa. Film jest ciekawy, mi się podobał natomiast mój mąż spodziewał sie czegoś lepszego
Ja się nie zawiodłam i z czystym sumieniem mogę polecic ten film
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3277
Wysłany: 29 Lipiec 2008, 22:45
Demolka lubisz horrory ? Cos jestes w bojowym nastroju
a ja ostatnio widzialam dosc juz stary film ale godny polecenia, "Pamietniki geishy"- pewnie czytalyscie ksiazke albo widzialyscie ten film ze 3 lata temu...
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Wysłany: 30 Lipiec 2008, 17:08
My z mężem uwielbiamy horrory nie lubie tylko tych takich bardzo obrzydliwych scen, gdzie np. pokazane jest jak odrąbują nogę albo rękę a krew sika na lewo i prawo, ale ogólnie uwielbiam się bać
Nie mamy już pomysłów co by tu obejrzeć może teraz dla odmiany jakąś komedię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum