Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 449 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 09:59
Wczoraj obejrzeliśmy "Martwą rzekę", takiego gniotu to ja chyba dawno na oczy nie widziałam. Film miał być o morderczych krokodylach a tu takie rozczarowanie jest jeden krokodyl i pokazują go może ze 4 razy podczas całego filmu, jednym słowem nuda, nuda, nuda
Wczoraj wybraliśmy się też do kina na "Mumię:Grobowiec Cesarza Smoka" film ogólnie nawet fajny, przynajmniej ciągle sie coś dzieje, ale zmienili obsadę aktorską i w sumie jakoś dziwnie mi się oglądało inną aktorkę niż Rachel Weisz. Film co prawda nie jest taki fajny jak dwie poprzednie części ale da się go obejrzeć
swietnie sie bawilam, w ogole nie czulam uplywu czasu ale sam film nie jest az tak swietny jak postac JOKERA (naprawde rewelacyjnie zagrana) - czasem gubilam wątek, za duzo sie dzialo naraz, z kolei inne sceny byly troche przydlugie, no a poza tym po recenzjach nastawilam sie na jakies glebsze przeslania, faktycznie cos tam probowali wcisnac ale wyszedl smrodek dydaktyczny raczej
no ale goraco polecam dla samej rozrywki i dla swietnego aktosrtwa heatha ledgera
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 449 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 26 Sierpień 2008, 11:42
Ja ostatnio oglądałam film pt. " Co się zdarzyło w Las Vegas" zajefajna komedia, polecam wszystkim tym którzy lubią się śmiać. A tak po krótce, to film opowiada o dwójce ludzi, ją rzucił właśnie chłopak a jego ojciec wyrzucił z pracy no i spotykają się w Las Vegas. Przeżywają razem cudowną noc, bardzo zakrapianą alkoholem no i między czasie się pobierają w jednej z napotkanych kapliczek. Rano niestety wszystko wraca do normy jedynym zaskoczeniem jest obrączka na palcu jej i jego. Oczywiście próbują pójść na kompromis i rozwiązać to małżeństwo tak szybko jak je zawarli, między czasie dochodzi do nich do kłótni. Wszystko się zmienia kiedy on fartownie wygrywa 3 mln dolarów na jakims automacie i wtedy zaczynają się śmieszne perypetie naszych nowożeńców. Film lekki i przyjemny, polecam
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3277
Wysłany: 26 Sierpień 2008, 21:59
Bucket List - fajna komedia z Jackiem Nicholsonem i Morganem Freemanem - chcialabym kiedys, podobnie jak oni, spojrzec na wlasne zycie wstecz nie zalujac niczego i probujac wszystkego
Mamma Mia - nawet jesli nie lubicioe Abby polecam!!! nie ma to jak poptarzyc na Pierca Brosnana, ktory za grosz nie potrafi spiewac... film zabawny i nastrajajcy pozytywnie do zycia
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1696 Skąd: warszawa
Wysłany: 27 Sierpień 2008, 00:23
ja dziś byłam na 'Przebudzeniu'. Szczerze powiedziawszy - taki sobie. Z niektórych wątków w ogóle bym zrezygnowała, inne bym inaczej rozwinęła - w szczególności główny, który ostatecznie okazał się do niczego nie potrzebny.
Wydawać kasy na seans w kinie nie polecam.
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 942 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 20:40
nie ma temetu: "to był beznadziejny film" a szkoda bo do takich zaliczyłabym [Rec] Właśnie wrócilismy z kina i aż szkoda gadac, jak dla mnie to jedna wielka pomyłka, żenada itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum