Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
To był dory film - cz. 2
Autor Wiadomość
DEMOLKA 
Zadomowiony użytkownik
u-ciążliwa

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 09:59   

Wczoraj obejrzeliśmy "Martwą rzekę", takiego gniotu to ja chyba dawno na oczy nie widziałam. Film miał być o morderczych krokodylach a tu takie rozczarowanie :yyy: jest jeden krokodyl i pokazują go może ze 4 razy podczas całego filmu, jednym słowem nuda, nuda, nuda :killer:

Wczoraj wybraliśmy się też do kina na "Mumię:Grobowiec Cesarza Smoka" film ogólnie nawet fajny, przynajmniej ciągle sie coś dzieje, ale zmienili obsadę aktorską i w sumie jakoś dziwnie mi się oglądało inną aktorkę niż Rachel Weisz. Film co prawda nie jest taki fajny jak dwie poprzednie części ale da się go obejrzeć :mrgreen:

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 11 Sierpień 2008, 10:06   

Widzialam w piątek Batman: The Dark Knight :D

swietnie sie bawilam, w ogole nie czulam uplywu czasu :) ale sam film nie jest az tak swietny jak postac JOKERA (naprawde rewelacyjnie zagrana) - czasem gubilam wątek, za duzo sie dzialo naraz, z kolei inne sceny byly troche przydlugie, no a poza tym po recenzjach nastawilam sie na jakies glebsze przeslania, faktycznie cos tam probowali wcisnac ale wyszedl smrodek dydaktyczny raczej

no ale goraco polecam dla samej rozrywki i dla swietnego aktosrtwa heatha ledgera :D

People, what's with all the evil misery?

DiBi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 11 Sierpień 2008, 11:45   

ja także gorąco polecam! Joker fenomanalny poprostu..

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...

magnify 
Kataryna

Wysłany: 26 Sierpień 2008, 08:31   

the Bucket List, miała byc komedia z dramatem, a mnie wcale nie śmieszyło :kwasny: , ale film oceniam na bardzo dobry

alizz 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 2 razy

Wysłany: 26 Sierpień 2008, 11:04   

eee, nie mów - było sporo zabawnych scen :)
to - to jest bardzo mało...

DEMOLKA 
Zadomowiony użytkownik
u-ciążliwa

Wysłany: 26 Sierpień 2008, 11:42   

Ja ostatnio oglądałam film pt. " Co się zdarzyło w Las Vegas" zajefajna komedia, polecam wszystkim tym którzy lubią się śmiać. A tak po krótce, to film opowiada o dwójce ludzi, ją rzucił właśnie chłopak a jego ojciec wyrzucił z pracy no i spotykają się w Las Vegas. Przeżywają razem cudowną noc, bardzo zakrapianą alkoholem no i między czasie się pobierają w jednej z napotkanych kapliczek. Rano niestety wszystko wraca do normy jedynym zaskoczeniem jest obrączka na palcu jej i jego. Oczywiście próbują pójść na kompromis i rozwiązać to małżeństwo tak szybko jak je zawarli, między czasie dochodzi do nich do kłótni. Wszystko się zmienia kiedy on fartownie wygrywa 3 mln dolarów na jakims automacie i wtedy zaczynają się śmieszne perypetie naszych nowożeńców. Film lekki i przyjemny, polecam :)

kasik25 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 26 Sierpień 2008, 21:59   

Bucket List - fajna komedia z Jackiem Nicholsonem i Morganem Freemanem - chcialabym kiedys, podobnie jak oni, spojrzec na wlasne zycie wstecz nie zalujac niczego i probujac wszystkego :D

Mamma Mia - nawet jesli nie lubicioe Abby polecam!!! nie ma to jak poptarzyc na Pierca Brosnana, ktory za grosz nie potrafi spiewac... film zabawny i nastrajajcy pozytywnie do zycia :)

pyza 
Ten stan trzeba juz leczyć

Wysłany: 27 Sierpień 2008, 00:23   

ja dziś byłam na 'Przebudzeniu'. Szczerze powiedziawszy - taki sobie. Z niektórych wątków w ogóle bym zrezygnowała, inne bym inaczej rozwinęła - w szczególności główny, który ostatecznie okazał się do niczego nie potrzebny.
Wydawać kasy na seans w kinie nie polecam.

DEMOLKA 
Zadomowiony użytkownik
u-ciążliwa

Wysłany: 27 Sierpień 2008, 11:54   

Tak tez myslałam że "Przebudzenie" jest najzwyczajniej w świecie przereklamowane.

magnify 
Kataryna

Wysłany: 28 Sierpień 2008, 20:40   

nie ma temetu: "to był beznadziejny film" a szkoda bo do takich zaliczyłabym [Rec] Właśnie wrócilismy z kina i aż szkoda gadac, jak dla mnie to jedna wielka pomyłka, żenada itd :killer: :killer: :killer:

Odpowiedz do tematu