Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 5 Maj 2008, 21:04
a nie Scrubs?
nie znam zachęć!
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 14 Maj 2008, 21:12
kurcze, ja to kiedys ogladałam taki serial co sie zwał 'na południe' i pamietam, ze mi sie podobał, przynajmniej na poczatku. Mogliby go puscic jeszcze raz, zebym zobaczyła, czy mnie pamięć nie myli ;P
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 21 Maj 2008, 07:31
Mi się świetnie oglądało Kyle XY i czekam na kolejną serię A teraz oglądam Jerycho ma coś w sobie ale nie nachodzi mnie ochota na oglądanie 5 czy 6 odcinków pod rząd
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ja już nie oglądam seriali, ale kiedyś nie przegapiłem żadnego odcinka "przyjaciół" - do tej pory jak ich czasami namierzę w tv czy fragmenty w necie to od razu mi się buzia śmieje, jak ten na przykład: http://friends.kipme.pl/j...ether/2234.html
polecam obejrzenie do końca;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum