Ja też uwielbiam Ostry dyżur. Tylko czasami nie mogę po nim zasnąć ze zdenerwowana (jestem dość wrażliwa na widoki krwi i sprawy medyczne). Teraz powtórki nadają jakoś tak po południu i mogę spokojnie popatrzeć.
Ja jeszcze lubiłam Sex w wielkim mieście - serial troche naiwny, ale lubiłam sobie na to popatrzeć, świetnie działał na odprężenie (tzn wywoływał je )
No i trafił mi się super naiwny serial na kanaleclub jakoś w soboty i niedziele koło piątej o paru babeczkach mieszkających w jednym mieszkaniu. Chyba nie mieli intencji robić ten serial takim śmiesznym, ale wyszło przekomicznie. Niestety nie pamiętam tytułu, bo zawsze trafiam po czołówce...
a ja jak bylam chora dwa lata temu to trafilam na cztery odcinki "na wspolnej" pod rzad. bylam w szoku ze takie dno nadaja ale jakos w nastepnym tygodniu znowu obejrzalam. i teraz ogladamy codziennie z tata i czasami naprawde sie emocjonujemy (chyba bardziej sie ciesze z tych rozmow po obejrzeniu niz z samego serialu ;])
no i oczywiscie ally mc beal
kurcze, a nie ogladacie m jak milosc? ja kiedys nie ogladalam, eh moja mama byla nim zachwycona, myslalam, serial dla starszych pan ale jakos sie wkrecilam, siadamy z laskami z chipsami przed tv i ogladamy a na drugi dzien z laskami w grupie komentujemy co ten sasza tak wywija
Hmm... Z zagranicznych:
M*A*S*H, Allo, Allo!, Przystanek Alaska, Cudowne lata, Robin of Sherwood (z muzyką Clannadu, ale tylko seria z tym długowłosym brunetem ;) ),
Ally McBeal, Przyjaciele...
Hm, hm, hm... Duma i uprzedzenie z Collinem Firthem :D, Cienka niebieska linia z Rowanem Atkinsonem.
Z polskich:
Zmiennicy, Alternatywy 4
Noce i dnie :)
m jak milosc niezmiennie od paru lat.....ale wkurzajace jest to, ze nie ma juz Gonery i Poniedziałka.....a ten drugi wyjechał do "Australii" chyab juz na zawsze tylko dlatego, że gra fajniejesz role...no i reżyserzy stweirdzili zapewn że głupio by było znowu Martę z kimś swatać no i zeswatali ją z Norberem....ble...nie tak to sobie wyobrażałam...no i ten Stefan....jezu co za beznadzieja....nic już lepiej występuje w tym idiotycznym Europa da się lubic......gdzie te namietne milosci w filmie....? Przydalby sie jakis romans na wiosne.....tyko miedzy kim a kim?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum