Oglądałam Zaćmienie i powiem Wam, że spodobał mi się wątek, bardzo romantyczne i przyjemne .
Myślałam, że ta cała saga to jeden wielki shit, ale własnie siedzę i oglądam poprzednie części z ciekawości co było wcześniej .
Ta cała saga w kinie (poza pierwszą częścią) to jeden wielki shit
A Ty czytałaś książkę? Bo z filmu to się można dowiedzieć tylko ckliwych romantycznych duperel, a nie prawdziwej akcji.
Fajne to są książki, filmy są do d*** jak dla mnie.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3250 Skąd: warszawa
Wysłany: 6 Lipiec 2010, 15:33
mała mi napisał/a:
filmy są do d*** jak dla mnie.
Jaaakaaa! Nie dość, że krytykuje sagę (nie wazne że filmy, wazne że krytykuje!), to jeszcze używa do tego brzydkich wyrazów! ;P
Ja obejrzałam ostatnio Wino truskawkowe, ale nie zachwyciło mnie jakoś szczególnie - pewnie przez to, ze spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Ale zdjęcia piękne. Ale to chyba nie ten wątek, tak w ogóle
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 4136 Skąd: Białystok
Wysłany: 6 Lipiec 2010, 17:24
Ale ja nie napisałam, że film pod każdym pozorem super. Ja np. nie lubię takich historyjek i pierwsze 2 części srednio mi się podobały, ale 3 bardziej.
Fajnie tak obejrzeć lekki filmik na odstresowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum