Wysłany: 8 Marzec 2005, 12:33 Zapowiedzi kinowe cudownych filmów
Niedługo światło dzienne ujrzą dwa świetne filmy na którę dość długo już czekam
1. Final Fantasy Advent Children (nie wiem jaki będzie polski tytuł) - film animowany ze wspomaganiem komputera, kontynuacja gry Final Fantasy 7 (zobacz tu) cudo, cudo, cudo! Już widziałąm trailery... Tylko obawiam się że w polsce będzie nie do obejrzenia... Chyba że kino cytryna w łodzi znowu ściągnie dla mnie film Aha, jeszcze jedno, w filmie jest skrót wydarzeń z gry także jak ktoś nie grał to i tak się zorientuje w fabule
2. Hitchhikers guide to the galaxy (Autostopem przez galaktykę) - na podstawie książki Douglasa Adamsa o tym samym tytule - jak ktoś nie czytał to niech żałuje - absurd troche pratchettowski, fabuła świetna
trailer też już widziałam, jest cudowny
Polecam oba filmy jeśli w ogóle będą w polsce dostępne bo np Stygmaty nie były w kinach... a film jest niezły...
I najlepszy film jaki w życiu widziałam "SAW" ewentualnie spolszczona "Piła"
_________________ Tylko Bóg wie, jeśli jest, którą drogę wybrać... Kroczyć drogą serca i dla ludzi się poświęcać ? Dla tych ludzi, którzy chcą Twój sen skraść...
Wysłany: 18 Kwiecień 2005, 12:04
Ja sobie wczoraj ogladalam Hitch:) Fajny filmik, gatunkowo podchodzi pod komedie romantyczna. Ot taka holywoodzka superprodukcja, ale film i tak sympatyczny:)
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 21 Maj 2005, 12:59
Krolestwo niebieskie jest bardzo OK. Co prawda fabula nie jest jakas bardzo wygorowana, ale za to sceny bitew sa cudowne. Az mnie ciarki przechodzily! I nawet Orlando Bloom jest bardzo OK, al balam sie ze bedzie niemeski
Bardzo polecam
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum