Ja ostatnio piję herbatki mojej córeczki ) Dowiedziałam się, że dzieciątkom lepiej wodę podawać, więc teraz spijam zapasy Hippów i Bobovit. Bardzo smaczne i chyba zdrowsze od innych herbat, bo robione pod dzieciaki;-))
A jak chcę czegoś dla dorosłych to robię sobie mocnego Erl Grey - a z połową łyżeczki cukru, piję gorącą i dobrze mi to robi
natknęłam się na nową serię herbat Dilmah. Kupiłam Erl Grey, mój ulubiony. Zobaczymy jak będzie smakował i czy było warto, bo zapłaciłam 9 zł za 20 torebek. Macie jakąś ulubioną i sprawdzoną markę herbat?
hmm, ja na codzień w dużych ilościach kawę i herbatę, no i wodę naturalnie gazowaną, też w dużych ilościach kawę to neskę, a z herbat głównie sagę i zielone herbaty liściaste.
a na obecną chwilę z racji weekendu raczę się luksusową miodową zmieszaną z tymbarkiem jabłko/mięta. bardzo fajny driniacz :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum