Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 22:01 jakie macie meble?
zwracam się z uprzejmym pytaniem - jakie macie w domu meble?
u nas dominuje "co popadnie", bo kompletowaliśmy na szybko, tak tylko żeby było jak mieszkać. teraz urządzamy kuchnię i jadalnianą część salonu i nie wiemy na co się zdecydować - chodzi nam o gotowe meble w średniej cenie. żona mnie ciągnie na otwarcie salonu brw jutro, bo podobno obniżki jakieś mają być i raty bez procentów. i ona chcę kuchnię w takich szafkach. w gorącej wodzie jest kąpana - chce teraz i już, a ja się zastanawiam, czy faktycznie tak szybko podejmować decyzję.
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 02 Lip 2006 Posty: 2704
Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 22:46
Jeśli chodzi o meble kuchenne... to u mnie w domu mamy takie http://www.old.brw.com.pl...&d_arg2=capital od jakichś 3 lat. Póki co wszystko w porządku z nimi, jedynie wymieniliśmy klamki, bo się to "sreberko" ścierało, w Ikei można kupić.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 23:04
ja mam z BRW inne meble tzn biurko, półkę i szafeczkę i jestem bardzo zadowolona zawsze to co innego niż wszędobylska IKEA (którą btw. bardzo lubię, tylko po prostu wymyśliłam sobie szerokaśne, dość wysokie biurko bez wbudowanej szafki i tylko w BRW takie były)
co do kuchennych to się nie wypowiem, bo się nie znam
Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 9321 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 10:53
d(Rr)r napisał/a:
W pokoju mamy rbw uważam że są beznadziejne
niestety, też tak uważam po tym, jak parę osób je kupiło.
a co łóżek małżęńskich. znajomi właśnie remontowali i wyposażali mieszkanie i łazili za jakimś porządnym..
mój kolega usiadł w sklepie na jednym.. i się załamało...
więc zamówili drewniane, solidne
Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 11:53
no wlasnie, lozzka czesto robione sa ze sklejki... my tez kupilismy do naszego warszawskiego jakies tam w ikei i niestety rozpadlo sie, a w koncu czesto tam nie bywamy
a kuchnie robilismy na zamowienie poza warszawa i wyszlo o 2/3 taniej niz w wawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum