Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3287 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 5 Październik 2006, 13:35
Więc tak: kolczyki mają srebrne bigle, reszta to koraliki, linki, i posrebrzane dodatki.
Kulki 11 zł, bluuu 13 zł, black 12 zł, sople 14, kwadraty 12 zł plus wysyłka (mozna sie targować ) jak ktos zainteresowanyto prosze pisac - to podam dokładne szczegóły typu długość itp.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2947
Wysłany: 5 Październik 2006, 20:25
Nofreeeeet... a podasz długośc dwóch ostatnich par? (o ile trójkąty są na sprzedaż:P)
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3287 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 5 Październik 2006, 20:57
Dzietko trójkaty już sie sprzedały, własnie robie kolejna parę tylko ze zamiast fioletowego ciosanego koralika jest czarny - robie je dla małej mi - jeśli jej sie nie spodobaja z czarnymi to beda na sprzedaz za 14 zł plus przesyłka długosc zawieszki ok 3. - 3.5 cm (jeszcze nie wiem bo jestem w trakcie) no i bigiel 1.5 cm
Sopelki długosc zawieszki 4 cm no i bigiel ok 1.5 cm. Nie są ciężkie, sobie tez takie zrobiłam i wnich obecnie śmigam
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2947
Wysłany: 5 Październik 2006, 21:23
ja uwielbiam takie długie kolczyki i "bogate" dlatego zawsze pytam o długość... ehh no cóż może sama spróbuję zrobić kolczyki sowich marzeń
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum