Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31 Lipiec 2005, 16:25
a ja juz nie mam zadnej przemiany materi, hihi, w ogole sie zatrzymała, tak to jest jak sie siedzi non stop przy kompie
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Mam 157 cm wzrostu i wagę 123 - 125 kg. pięć lat temu w marcu postanowiłam się odchudzić. Jadałam do 1000 kcal dziennie dzielone na 3 posiki zawsze o tej samej godzinie, chodziłam 3x w tygodniu na aerobik, 1x basen 2 godziny, 1xsiłownia 2godziny, masowałm szorstkimi rekawicami potem smarowałam kremem na celulit owijałam folią i na 3 godzinki do wyrka. 10 miesięcy później było mnie mniej o ponad 30 kg Eh potem ciąża, po 2 miesiącach poronienie totalna załamka i żarcie na pocieszenie. Narazie nie stać mnie nawt na aerobik, ale jak tylko poprawi mi sie sytuacja z kasą zaraz zacznę od początku, ale tym razem już sie nie poddam
Ja od września zeszłego roku schudłam 15 kg, ale nadal nam za dużo kilogramów na wadze. Jakoś nie mogę się znów wziąć za siebie... poszukam zaraz naszej "forumowej grupy wsparcia"
Bardzo proszę o takie wsparcie.. Kto chce się ze mną odchudzać? Toksynka, Ty juz zaparta w bojach jesteś, wspieraj słabszą koleżankę
Czekam na chętnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum