Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5032 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 23 Wrzesień 2008, 20:46
utyłam ostatnio, przynajmniej na wadze :[ nie ważyłam się nie wiem, 2-3 tygodnie, wczoraj stanęłam na wagę i się zmartwiłam
troszkę więc powinnam się poograniczać...
nie byłoby to trudne, gdyby nie Mój Facet - bo jak wracam z nim do domu wieczorem, to on ma odruch jedzenia kolacji. więc jak sobie robi pyszne jedzonko, to mi ślinka cieknie, i też zjadam bułę ihh.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3098
Wysłany: 24 Wrzesień 2008, 06:47
Ula, spokojnie, moze to przejsciowe przy zmianie zywienia i pytanie jaka faza cyklu ja puchne dosc regularnie w polowie hmm ''cyklu'' nazwijmy to i przed okresem. OStatnio spodnie mi na tylku z deka trzeszczaly przed okresem, potem bylo w normie
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5032 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 24 Wrzesień 2008, 14:46
spoko, już jest lepiej widocznie się nażarłam ostatnio. kilka dni i się unormuje faza cyklu hmm, to było 4 dni po założeniu nowego krążka
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
no ale jak tłumaczyć wizualne utycie ze spadkiem na wadze
Ja dokładnie tak samo mialłam po wakacjach nad morzem Nie zalłowałam sobie: gofry lody, ciastka, nawet smalec chlebem ... heheh krakersy chipsy piwko czasem, rybki, obiady jak u mamy itp itd.
Po całych tych wakacjach miałam wrażenie, że jak stanę na wagę to się załamię ;d ale stanęłam i wskazywała tyle samo co przed wyjazdem teraz troszkę mi się przytyło i też wlaśnie zrzucam, ale nie są to jakieś drastyczne wachania wagi max 2 kg więcej. Teraz akurat moment cyklu u mnie taki, że dziś zjem ostatnią tabletkę
Znowu po wakacjach otworzyli basen bardzo się cieszę Pierwsza byłam po karnet ;d mam też mam karnet na fitness 2 X w tyg no i raz ten basen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum