Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28 Luty 2006, 14:02
Tak, to program Manna.
Tez czesto oglądam, bardzo mi sie podoba. Te dzieciaki są wygadane i wbrew pozorom, mówią duzo ciekawych rzeczy.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 28 Luty 2006, 14:17
dla mnie naprawdę super program
Te dzieci są fajne i wogóle jakoś dużo wiedzą
a najbardziej zaszokowali mnie bliźniacy ja nie wiem skąd oni tyle wiedzą
Wysłany: 28 Luty 2006, 16:52
Biliźniacy są wprawdzie 'przemądrzali', ale bardzo ich lubię.
Wiesz Emilko, nie wydaje mi się żeby jakoś specjalnie tracili na tym co robią. Może to są poprostu takie bystrzachy, poogladaja tv i pozniej maja wiele do powiedzienia.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3430 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 1 Marzec 2006, 10:57
Bardzo lubie oglądać ten program, moim ulubieńcem jest Karolek. I nie da sie ukryc ze bliźniaki to bardzo inteligentne dzieciaki i podejrzewam, że o wiele wiecej wiedzą na temat polityki i ogólnie życia, niż niejeden gmnazjalista.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Wysłany: 1 Marzec 2006, 13:47
Mi się strasznie pogoba jak one się tak zgłaszaja, później jak W.Mann wybierze jakieś dziecko a ono :"eee zapomniałem/am"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum