A mój Dominiczek urodził się 26 lutego'2001 o 11:15 (ciężko było;nidgy więcej nie rodzę "naturalnie"!!) i ma już prawie 5 lat. Jest bardzo żywy,inteligentny i bystry - wciąż się Nim zachwycam Potrafi rozśmieszyć do łez i pocieszyć nawet w najtrudniejszych kłopotach,a przy tym wspaniale i spontanicznie okazuje uczucia (Jemy obiad i rozmawiamy o czymś,co zdarzyło się wczoraj. Nagle Dominik mówi: "Mamusiu,powiem Ci coś". No to ja "Słucham,powiedz" a On "Wiesz co,kocham Cię". ) Łatwo nawiązuje kontakty z innymi ludźmi,nie tylko dziećmi,i dosłownie wszyscy Go uwielbiają już po pierwszym spotkaniu. Generalnie jest grzeczny,czasem tylko się wymądrza i buntuje,ale poza tym ok. Uch...mogłabym tak Go opisywać jeszcze godzinami...
Mój narybek już znacie...
Ciekawe jest to, że tyle tu niedzielnych dzieci! Natalka również do nich należy Na razie jest moim osobistym małym grzejniczkiem... latem zatrudnię ją do odganiania komarów, bo świetnie macha wszystkimi kończynami
W rozwoju jest na razie na etapie gapienia się w twarz mamy pod wszystkimi kątami Zabawki i inne śliczności na razie olewa. Uwielbia sikać wtedy gdy akurat nie ma na sobie pieluszki. Taka babka z charakterem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum