No to ja tez sie dołacze. Moja córeczka Wiktoria urodziła sie 1 wrzesnia 2005 roku o 12:20 w nocy a wiec dokładnie wczoraj skonczyła 4 miesiace. To strasznie wesołe i optymistyczne dzieciątko W ogóle nie sprawia problemów. Przesypia noce (wstajemy dwa razy lub nawet czasami nawet raz do karmienia) Jestem z niej naprawde dumna i tak bardzo bardzo mocno ją kocham
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Ostatnio zmieniony przez iskierka666 2 Styczeń 2006, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo podoba mi sie to ze widac na tych zdjeciach jak ona bardzo sie zmienia Teraz jak patrze na te zdjecia z samego poczatku to wogóle nie to samo dziecko
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Chyba własnie dlatego warto fotografowac nasze maluchy tylko tak zapamietamy jak kiedys wygladały One przeciez tak szybko urosną
KOBIETA - aha!
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3430 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Styczeń 2006, 11:45
*renika* napisał/a:
a nam sie wydaje ze dziecko sie nie zmienia.. ale jak popatrzymy na zdjecia sprzed... to ohoho
Dokładnie Paula ma ponad rok i ostatnio przeglądałam jej zdjęcia, normalnie szok to całkeim inny dziciaczek niż na początku. Bardzo sie zmieniła i stała sie chodz ciutkę podobna do mamy , bo na poczatku ta czysty tatusiek był.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
qrcze Oleczkaa ja tez myslalam przez chwile ze to Twoje
ja tez mam dwóch malych urwisow- siostrzencow- 5 i 4 lata- uwielbiam Ich ale zdjeć nie umieszcze niestety [/quote]
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum