Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 447 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 19:36
Mam pytanie co do kupki niemowlaka. Mój Maciuś robi strasznie wodniste kupki z takimi grudkami jak by zsiadle mleko albo coś i musze przyznac ze te kupki sa dość śmierdzące. Moja mama nakręca mnie że te kupki nie powinny tak smierdziec, ze u niemowlaka karmionego piersia kupki sa raczej bezwonne. Dodam że mój Maciuś jest karmiony piersią i jest dokarmiany mlekiem sztucznym (sojowym). Co do konzystencji tych kupek to byłam z nim wczoraj u lekarza i stwierdzono ze Maciek prawdopodobnie ma uczulenie na krowie mleko, wiec ze swojej diety wylaczylam juz mleko i wszelki nabiał, ale moja mama nie daje za wygraną i ciagle mi ględzi ze te kupy nie powinny śmierdzieć
Czy kupy waszych noworodków nie śmierdziały?
czy ja wiem czy smierdziala kupa jak kupa, nie wąchałam, ale do teraz robie tak ze wącham przez spodnie i potrafie wyczuc czy trzeba zmienic pampka. Z tego co pamiętam to na początku kupa miała zapach mleka własnie, taki specyficzny, konsystencja rzadkiej jajecznicy,pomaranczowa. Ale ja karmiłam tylko piersią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum