Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3340 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 06:50
zazwyczaj wszystko mozna podawac od miesiąca (choc lekarz na pozwolił od 3 tyg np. espuminsan, woda koperkowa).
Na moją Paule nic nie dziłało niestety miała okropne kolki, po ok 2 miesiącach udało nam sie załatwic kropelki z Niemiec Sabsimlex - rewelacja. Teraz podobno dostępne są już w Polsce.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 08:23
tak jak piszę Nofret od pierwszego miesiąca,ale mój brat miał takie kolki że szok,przez jakieś 3 pełne miesiące,nie można było mu pomóc bo nic nie pomagało nie życzę tego wam
byłam wtedy młoda,miałam 13 lat,ale jak później słyszałam płacz dziecka to było mi niedobrze
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3340 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Sierpień 2008, 08:28
to prawda kolki są okropne my wypróbowaliśmy przy Pauli chyba wszystkiego co było dostępne w aptekach plus domowe sposoby - ulge przynosiło jej suszenie brzuszka suszarką do włosów i jednoczesne masowanie ale nic tak naprawde nie pomogało na stałe, dopiero te kropelki podziałały.
trzeba pamietac o pewnych zasadach przy karmieniu: odbeknięcie, uważanie na to zeby nie łykalo powietrza, lekka dieta matki karmiącej... powinno sie udac
Wysłany: 8 Sierpień 2008, 13:05
no trzeba pamiętac trzeba - aczkolwiek u nas mimo zachowania tego wszystkiego kolki i tak były - taki urok był dziciaczka mego Pewnych rzeczy nie da sie przeskaoczyc i juz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum