nam pediatra pozwoliła dawac infacol małej jak miała 3 tygodnie ale pół zalecanej dawki, tyle ze nam infacol nie pomógł
ja tak na pradwe nie wiem czy to kolki ale niunka sie strasznie męczy i pręzy, i potrafi tak prezyc sie z pare godzin a jak zrobi kupke to jej przechodzi, wiec nie wiem czy to kolki czy gazy w jelitkach.
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 14 Sierpień 2008, 20:15
taka, a karmisz ją tylko piersią?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
kurka ja dopiero teraz doczytalam ze kolka to wlasnie te gazy , ale jestem doszkolona opis kolki pasuje do małej karmie tylko piersią Ulenko i wyczytalam jeszcze ze sluz w kupce, a zauwazylam , i dlugo myslalam ze tak ma byc i to nic złego moze oznaczac alergie. Odstawialam nabial na 2, 3 dni ale nie bylo poprawy, ale chyba bede musiala odstawic na dluzej, moze rzeczywiscie tym ją męczę. A ja biedna wszystko tylko gotowane jem, mieso na parze juz mi bokiem wychodzi, marzę o schabowym gotowane jem a poprawy zero, moze to jednak ten nabial
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 15 Sierpień 2008, 01:05
ale potem juz dziecko moze to spozywac, czy to oznacza ze na pewno ma alergie na cale zycie ?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3786 Skąd: warszawa
Wysłany: 15 Sierpień 2008, 12:34
jeśli dzidziuś jest uczulony na białko krowie, to podobno powinno się odstawić je do 3. roku życia. potem alergia może się cofnąć i znam kilka przypadków, w których właśnie tak było
zawsze krowie mleko można zastąpić kozim. jak się dziecko przyzwyczai, to dla niego żadna różnica
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum