Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 19 Lis 2006 Posty: 461 Skąd: z tamtąd
Wysłany: 21 Październik 2008, 15:35
Ja swojemu Maciusiowi na kolkę podaje kropelki bobotic i herbatkę plantex ale chyba najwiekszą ulge przynosza mu ciepłe okłady na brzunio.
Na zaparcia dostalismy Debridat albo mam mu podawać do każdego jedzenia pół ampółki trilaku ale chyba najskuteczniejsza jest cherbatka z kopru włoskiego.
Wczoraj była u nas położna i powiedziała, że Mała JUŻ by miała kolkę, jeśli ma u niej występować . Mi się wydawało, że pierwsze kolki pojawiają się gdzieś w 3 tygodniu. We will see ..
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 27 Październik 2008, 12:19
moj czasami krzyczy, napina sie, pręży, ale to jest chyba tzw. produkcja, bo kiedy juz zrobi kupkę, to sie uspokaja.
kolek na szczęście u niego nie zaobserwowaliśmy. miewa bardziej lub mniej spokojne dni, ale to wszystko jest w granicach normy.
czy regułą jest, że kolki występują wczesnie? nie mogą sie pojawic np. w 5. tyg zycia?
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
czy regułą jest, że kolki występują wczesnie? nie mogą sie pojawic np. w 5. tyg zycia?
Wydaje mi się, że mogą się pojawić później- to moje skromne zdanie.
Dominika też się tak napina dotąd aż zrobi kupkę. No ale dziś w nocy to była rzeź- Mała tak wyła z 20 min, że aż się serce krajało.. Darek zaczął ogrzewać jej brzuszek suszarką do włosów i MOMENTALNIE przeszło- nie wiem, może wtady bąka walnęła, którego my nie usłyszeliśmy. inaczej sobie nie umiem tego wyobrazić- no chyba, że dźwięk suszarki ją uspokoił
nie chcę tak więcej :/
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum