Wysłany: 31 Październik 2006, 09:11 Nie chce jeść mleka
Nie wiem co sie stało Od wczoraj rana nasza mała wogóle nie chce sie chycic mleka co równa sie głodówce bo niby cos sobie tam podjada ( jakis danonek, jabłko czy winogron, wczoraj wieczorem zjadła nawet kanapke z plasterkiem szyneczki) ale poza tym nic Wczoraj sie nie martwiłam bo moze to był tylko taki dzien, ale i w nocy nic nie zjadła i dzis od samego rana tez nawet kanapki nie chce Nie wiem co jest, tym bardziej ze mleko uwielbia I jak podchodze do niej z butelka to buzie otwiera po czym ciagnie dwa łyki i wypluwa smoczek...... Juz nawet myslelismy ze cos z tym mlekiem jest nie w porzadku i Negocjator pedził dzis rano aby kupic swieze opakowanie ale niczego to nie zmieniło..... Moze któras z was przerabiała cos podobnego? Co robic w takiej sytuacji?[/url]
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3340 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 31 Październik 2006, 09:54
Wiesz u mnie Paula tez nie pije mleka - róznica taka ze ona wogóle nie piła. Skończyłam karmić piersią jak Mała miała 11 miesięcy i od tamtej pory ona nie pije ani kaszy ani mleka - po prostu nie było takiej siły, która by ją do tego zmusiła - wiem ze to nie dobrze ale nic na to nie poradze. Mleko zastepujemy i zastępowaliśmy serkami, jogurtami. Teraz już jest duża to od czasu do czasu je płatki z mlekiem albo zwykła kaszę manną na mleku z sokiem. Więc za bardzo nie wim co ci poradzić, poiwiem tylko tyle że to sie zdarza synek mojej koleżanki tez tak ma.
poiwiem tylko tyle że to sie zdarza synek mojej koleżanki tez tak ma.
Kurcze no to troszke mnie uspokoiłas bo zaczełam sie obawiac ze naprawde cos jest nie tak....
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
a my jemy wszystko??
może małej sie odwidziło - trudno zmuszac
ja tez nie lubie ogórków - i nikt mnie nie zmusi
Piotrek mleko je od świeta z płatkami..
Nie je surówek - i co mam poradzic?
nie martwcie sie
dziecko samo siebie nie zagłodzi - w koncu przyjdzie i powie - JA CHCE JESC!
Iskierko. Ja tez tak mam i moja siostra tez (moja mama tez). Nie pijemy mleka w ogole, bo zawsze konczy sie to :smt078 . Ponoc wielu ludzi ma problem z trawieniem mleka, takze chyba nie masz sie czym martwic.
Juz wiemy co sie stało i dlaczego mała nie miała na nic apetytu Znów jest chora Dostała antybiotyk i powolutku spowrotem łapie sie za butle z mlekiem
KOBIETA - aha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum