Dziewczęta, mój mały chlopiec wysmarował sobie jęzor sudocremem Zostawiłam go samego na moje wyjście ,,siku" i stało się. Nie wziął tego dużo i nie wiem czy cokolwiek dostało się do żołądka, jednak zaczęłam się bać. Wypłukałam mu usta. Byłam z nim przez następne 6 godzin i było ok. Żadnych bólów brzucha, normalna kupka i dobry humor. Nie powiedziałam rodzicom, bo stwierdziłam, że w sumie nic sie nie stało i że nie będę ich stresować. Ale myślę, że może powinnam zadzwonić. Co robić?
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 23:29
Potwierdzam opinię dziewczyn. Nasz Filipsiak skonsumował i wysmarował (z przewagą tego drugiego) pól dużego opakowania sudokremu, paprząć przy tym całą wykładzinę i biurko i swoją śliczną buźkę i do dziś ma się chłopak dobrze.
A roku wtedy jeszcze nie miał.
Dzieki dziewczęta. Zadzwoniłam mimo wszystko do mamy chłopców i ona mnie uspokoiła. Wszystko jest ok.
Dodam, że Gustaw czaił sie na ten krem od rana, wiec położyłam go wysoko na połce. Gdy wróciłam z toalety mały stał na stoliku przysuniętym do szafki na który wdrapał się z pomocą brata Dzieci są jednak sprytniejsze niż mi się wydawało.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 08:34
oj tak milusza,nasza otworzyła szafkę w łazience i wzieła akurat tabletkę do czyszczenia toalety,było to folii aluminiowej i to przegryzła a tam to są żrące kwasy przecież
mała wylądowała w szpitalu,trzeba było zbadać skład tego,bo nie było na opakowaniu,i podać odtrutkę i zbadać czy nie popaliło wnętrzności
normalnie horror to był a mama tylko poszła po telefon ale wszystko dobrze się skończyło
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 10:42
Gustaw, co za piękne imię!
Mili dobrze ze zadzwonilas, bo dzięki temu jestes wreszcie spokojna, a tak - mogloby ci to siedziec w głowie, nawet mimo tego, ze nic sie dalej nie działo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum