Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 18 Maj 2007, 21:19
To piekny Bardzo neutralny
Ano wlasnie z tymi sukniami bukietami i wszystkimi innymi przygotowaniami - to teraz by sie zrobilo inaczej. ALe sama przyznasz ze takiej drugiej, fajnej imprezie na jakiej bylysmy nigdy nas nie bylo. Nasze wesela byly najlepsze i sie najlepiej ubawilysmy
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 18 Maj 2007, 21:26
Fakt, faktem jest sporo takich rzeczy, które teraz zrobiła bym w jakimś stopniu inaczej, ale i tak to była mega fajna, nie zapomniana, jedyna w swoim rodzaju, moja, wymyślana przeze mnie i zorganizowana prze ze mnie/nas (oczywiście z pomocą wiernych mych elfów) uroczystość!
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 18 Maj 2007, 21:32
U mnie tez tak jest, tzn mysle podobnie - tez organizowalam slub i wesele samodzielnie i bylo dokladnie tak jak sobie wymarzylam i moich wspomnien nie zamienilabym na zadne inne
Wspolnie z M po naszym wesel doszlismy do wniosku ze to bylo najlepsze wesele na jakim sie bawilismy - eh! skromnisie - hehe
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum