Rosel sympatyczne zdjęcia
trzeba było jeszcze zrobić fotkę łyżeczki, znany mi zwyczaj i uważam, że to fajny prezent, taki szczególny, bo co innego podarować takiemu maleństwu
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 16 Luty 2008, 22:12
W Wielkanoc będą chrzciny u mojej siostry Będę chrzestną I zastanawiam sie nad prezentem Zastanawiam się nad pamiątką ze srebra W gre wchodzi grzechotka
obrazek taki
lub taki
lub jedna z poniższych łyżeczek
Mają sklep w Łodzi na Piłsudskiego można też zamówić przez internet na www.v-sklep.pl
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 17 Luty 2008, 01:12
ja bym wybrała łyżeczkę (+ np. łańcuszek z jakimś medalikiem lub krzyzykiem, żeby było bardziej religijnie ), bo obrazków się jeszcze pewnie w zyciu nazbiera, a grzechotka ze srebra to dla mnie troche przerost formy
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 17 Luty 2008, 10:23
U mnie w rodzinie jest taka tradycja ze dziecko otrzymuje lancuszek z krzyzykiem oraz rozne zestawy albo jakichs lyzeczek albo posrebrzanych widelczykow do ciasta z wygrawerowanymi na nich dziecka inicjalami
Tak wiec jestem za lyzeczka
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum