Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 17 Luty 2008, 22:41
Przeborka napisał/a:
łyżek jeszcze będzie dzidzia miała pod dostatkiem
Ale nie takich ;P Zreszta to bardzo przydatna pamiatka, np. gdyby pogubiła wszystkie inne łyżeczki albo nie chciałoby jej sie zmywac, to mogłaby sobie taką pamiątkową łyżeczką posłodzić herbatę. A obrazkiem nie ;P (ale osobiscie nic nie mam do obrazków)
A taka, jaką załatwiła Rosel, to już w ogóle super bajer:
Cytat:
Ja jako prezent dam taką specjalna srebrną łyżeczkę,z wygrawerowaną godziną urodzin dziecka,miarą i wagą i z tyłu jeszcze wygrawerowałam dedykację,że to ode mnie
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 18 Luty 2008, 08:16
Pyza, na tych łyżeczkach też graweruje się datę i godzinę urodzenia oraz wzrost i wagę dziecka
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 18 Luty 2008, 15:58
Przeborka napisał/a:
łyżeczki jakoś mi nie podchodzą. Chyba że inna
No fakt nie są jakieś powalające, ale myślę, że na żywo i jak już bedzie to wszystko wygrawerowane, co ma być (dopiero teraz weszłam na tę stronę z ofertą łyżeczkową i faktycznie na każdej się graweruje te bajery, co u Rosel ), to taka łyżeczka będzie się niczego sobie prezentować
A gdybym miała wybierać spośród tych dwóch, pokazanych przez milijkę, to wybrałabym tą pierwszą, bez bociana
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 18 Luty 2008, 17:15
hehe te smoczki też fajnie wyglądają ale mi jakoś nie podeszły
pyza napisał/a:
No fakt nie są jakieś powalające, ale myślę, że na żywo i jak już bedzie to wszystko wygrawerowane, co ma być (dopiero teraz weszłam na tę stronę z ofertą łyżeczkową i faktycznie na każdej się graweruje te bajery, co u Rosel ), to taka łyżeczka będzie się niczego sobie prezentować
właśnie dlatego też nie zamawiam przez internet tylko tam pójdę (w piątek) i wybiorę jak je zobaczę
A przy okazji to na obrączki zerkniemy (bo też mają)
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum