a ja do slubu chcialabym pojechac takim stylowym samochodem.. z minionej epoki.. ;P np:
*chevrolet bel air 1950r
nie udalo mi sie znalezc.. *bugatti atlantic 1936 r. *mercedes ssk 1936r.
*porsche 356 america 1952r
Takie nie ładne obrazki.. ale coz.. i tylko delikatnie jakimiss kwiatami ozddobic.. np biale lilie
mmm {oczywiscie takie modele ale inne kolory;p}
_________________ "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.."
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 17 Październik 2005, 17:35
Olusia, masz racje - te stare auta (albo stylizowane na stare) są super ;D
Chociaz ostatnio będąc w muzeum motoryzacji byłam świadkiem jak kierowca wyjeżdzał jednym takim starociem na jakiś ślub i ledwo toto jechało, pierdziało to auto, strzelało mu spod maski....w dodatku burza na dworze szalała a on szpary w oknach miał takie, ze ze trzy palce by weszły...wiec czy takim bym chciała do ślubu jechać, to pewna nie jestem ;)
Wiesz Pyzo kochana, wszystko zalezy tez od tego jaka jest konserwacja pojazdu.. wiadomo, ze autem w takim stanie tez nie chcialabym pojechac, huhu ;P
ale byloby zabawy.. gdyby na srodku autostrady autko zatrzymalo sie.. a Pani i Pan mlody w strojach musieliby wysiasc i pchac smaochod.. wyobrazacie to sobie?
_________________ "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.."
zabytkowym autem! ewntualnie dorozka ale wtedy slub wyobrazalabym sobie w jakims starym pieknym kosciele i oczywiscie zdjecia w parku...najlepiej z zameczkiem ...ja mam taki najblizej w Pszczynie bardzo ladny park...tylko nie wiem czy juz skonczyli"remont"
kasik25 fajne autko! i powiem Ci, (choć to ne na temat), że ta Twoja/Wasza stronka jest extra... a jak zobaczyłam te życzenia na stronie głównej, to aż mnie w gardle zacisnęło... pięknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum