Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 932 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 16 Sierpień 2006, 22:38
co sądzicie o limuzynie ? czarnej
u mnie w okolicy stoi taka jedna i ostatnio była udekorowana do ślubu jest tez biała, ale nie lubie białych samochodów...
ciekawe ile wynajecie takiej
marzy mi sie
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 17 Sierpień 2006, 00:22
anula napisał/a:
co sądzicie o limuzynie ? czarnej
u mnie w okolicy stoi taka jedna i ostatnio była udekorowana do ślubu jest tez biała, ale nie lubie białych samochodów...
ciekawe ile wynajecie takiej
marzy mi sie
hmmm limuzyna mowisz? Chcialabym sie taka bryka przejechac- czemu nie
A do slubu pojechalam takim:
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 11 Maj 2007, 14:40
Białe bukieciki kwiatów przy klamkach i bukiet na masce - mi sie bardzo podoba tak skromnie. Moja Aga jechała bordowym samochodzikiem i miała cos takiego zaraz postaram sie wkleic zdjecie.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 11 Maj 2007, 16:52
Mójego brata wiózł mój tata naszym granatowym Mercedesem, i założyliśmy tylko dwie białe wstęgi wzdłuż samochodu od maski do bagażnika (przez dach) było naprawdę elegancko i skromnie + tablice rejestracyjne młoda para. Uważam że takie eleganckie samochody nie wymagają żadnych wielkich bukietów bo tylko je szpecą. Prosta elegancja to jest to
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum