MÓJ pisał na jakimśtam forum sportowym że się hajta i co?? to są odpowiedzi
Uciekaj póki czas.
Jeśli to prawda, że bez przymusu to już po chłopie a taki fajny był herbatnik.
A teściową lubisz? Te krwiopijcze bestie przed ślubem są całkiem spoko, po ślubie zwykłe pasożyty i darmozjady. Pod pretekstem odwiedzin potrafią ****a nawet do kibla zaglądnąć by stwierdzić co jecie, bo wtedy wie jak dbasz o jej córke.
Jebać teściowe.
[22:02:02] napisał(a): słuchaj,można robić TO z miłości,ale żeby napić się piwa nie musicz browaru kupować.a co będzie jak nagle zamiast tyskiego posmakuje ci żywiec?
dziękuję za uwagę
[22:02:23]napisał(a): Ja radziłbym Ci uciekać.Jak nie masz samochodu ani pieniędzy to piechotą.Do 2 czerwca daleko zajdziesz więc ruszaj.
[22:02:31]napisał(a): Następny uwięziony
[22:02:43]napisał(a): nie ma za co,ale żebyś później nie mówił,że nikt cię nie ostrzegał
[22:02:56] napisał(a): to jeszcze masz trochę czasu żeby się rozmyślić
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
No nie wiem Dibi czy tak serio, takie gadanie w gronie facetów, a pewnie część z nich też już zaręczona lub po ślubie
A Twój wcześniej też tak pewnie mówił jak jego kuple się hajtali, faceci już tak mają
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5486 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 17 Maj 2007, 15:52
nieśmiertelni Przyjaciele
ale to prawda
ale wiecie co? faceci co innego mówią jak są z kumplami. a jak facet gada z kobietą, nawet nie swoją, choćby - przyjaciółką, koleżanką - to już inaczej i co innego mówi!
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum