mnie sie kiedys podobał za 160 ale jak go zobaczyłam na żywo to szybko przestał
btw. nie kupujcie takich rzeczy przez internet bo zdjęcia chyba zbyt często są retuszowane!
potem szukałam takich do 200-300zł... nie wyszło (facet dał 1000zł jako górną granice cenową)
stanęło niestety na pierścionku za 900 i nie dlatego, że ma brylant bo szczerze i dosadnie mówiąc sr*m na to. Tylko to był jedyny pierścionek jaki mi się podobał po zwiedzeniu chyba wszystkich jubilerów we wrocławiu!
Strasznie wymagająca jestem, ale tak sobie myśle z perspektywy, że przez całe życie bym sobie wypominała, że mam nie to co mi się podoba w 100% jakbym kupiła coś innego... cóż... troche żal pieniędzy szczególnie gdy za ślub i skromne przyjęcie chcemy zapłacić sami... ale chce ten pierścionek nosić całe życie a nie schować do szuflady po ślubie, bo "wygląda szpetnie przy gustownej obrączce"
i rozumiem doskonale dlaczego ten wątek powstał - naprawde zakup pierścionka to nie takie hop-siup i nie chodzi tu o podejście "muszę mieć najdroższy" a pewnie o to by się zorientować jak to z tymi cenami naprawde jest
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Moja koleżanka kiedy jej chłopak jej sie oświadczył, stwierdziła że pierścionek jej się nie podoba, więc on musi jej kupić inny
jednak skończyło się na tym, że kupił jej grubą złotą bransoletkę w zamian za to ze pierśnionek zostanie
(raaany, do dziś nawet myśleć o tym spokojnie nie mogę )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum