a mi sie podoba torebka i spodnica ... fajnie by razem wygladaly do tego jakies czerwone klapi lub sandalki i jednolita bluzka ... ale to tylko moja opinia .... a ja mam dziwny gust ..... wiec same rozumiecie
Kikker, torba jak dla mnie świetna, taka niebanalna i wesola, bedziesz przyciagac wzrok - chociaz moze w Holandii jest inaczej Bo w Polsce to ciagle konserwatywne gusta niestety. Ale do czerni naprawde esktra No i pojemna
mnie się ta torba szalenie podoba, tylko moim zdaniem nie można się wtedy za wzorzyście ubrać, bo z tego się jarmark zrobi
a że ja chodzę w ubraniach raczej czarnych to dla mnie jak znalazł
spódnica mniej w moim guście bo jak już pisałam ja chodzę na czarno raczej
ale jak sobie wyobrażę ją na znajomej to nieźle
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Wysłany: 30 Maj 2005, 09:04
Mnie obie rzeczy tak nie za bardzo sie podobają. To nie mój styl, chociaz ogólnie są bardzo ładne i takie romantyczne rzeczy bardzo pasują kobietom o delikatnej urodzie.
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 3 Czerwiec 2005, 19:03
Znowu ja z pytaniem:
Ide 2 lipca na ślub mojej przyjaciółki. W Warszawie oczywiście. Mam więc pytanko, jak mam się ubrać:
-wieczorowa suknia bordo do kostek
czy
-szykowny komplet czarna bluzka + biała spódnica szyta na skos z ogonem z boku?
Na weselu nie byłam od 7 lat i nie wiem :[
Pomóżcie...
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
No ja wybrałabym drugą wersje... taki stonowany strój, wole nie rzucac sie w oczy... Panna młoda ma byc gwiazdą
Choc mysle ze borodwa suknia jest piekna... wybrałabym na sylwestra...
Ale ja juz tak mam, ze wole skromnie.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 4 Czerwiec 2005, 13:22
Emilcia ale ona nie jest ciemna...
Renika i Mimiru ja też tak myślę że bluzka i spudnica. Postaram sie dzisiaj zrobić sobie zdjęcie i je tu wstawić wiec możecie ostatecznie ocenić
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Ostatnio zmieniony przez Kikker 5 Czerwiec 2005, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum