kikker będziesz świadkową? jeśli tak to zdecydowanie bardziej pasuje Ci sukienka, wogóle ja uważam, że na wesele, wypada iść w sukience...
ślicznie wyglądasz w tym ubranku, ale ja osobiście radziłabym Ci założyć kiecke
acha i taka dobra rada ode mnie: nie upinaj włosów w koczki, loczki...
najpiękniej będziesz wyglądać w naturalnych falach (możesz jeszcze dodatkowo pofalować naturalne) i już wystarczy...bardzo nie podobają mi się takie fryzury sterczace i inne koki...to było modne 10 lat temu...dziś
stawiamy na naturalność
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 5 Czerwiec 2005, 09:50
a moim zdaniem strojenie się na czyjeś wesele w kiecki to przesada i to gruba... ten komplecik jest świetny i Kikker śmiało w nim możesz się wybrać:) nie dość, że wygląda na wygodny to jest elegancki i typowy dla osóbki mlodej:) ciemne suknie są dobre, ale na jakieś wyjątkowo eleganckie i wystawne bale i przyjęcia... a przecież polskie wesela to dużo wódki i muzyka diskopolo, czż nie?
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 5 Czerwiec 2005, 12:16
Dzieki dziewczyny za porady!
Swiadkowa nie jestem i szczerze powiedziawszy sukienek nie znosze. Jeszcze przemysle to wszystko, ale super dzieki za opinie i wsparcie!
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum