Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 6 Czerwiec 2005, 17:37
z ta biala marynareczka, to na pewno bedzie extra! zwlaszcza, ze lipiec lubi kaprysic, i czesto pada.. a jak popada, to sie chlodniej robi. i wtedy gitez bedzie ten kubraczek
ja tez mam pytanie: mam bikini pomaranczowe w takie rozne mazaki, czy cos. I jest taki motyw, ze góra jest troche przymala, ale majtki dobre. Moge je polaczyc z czarnym stanikiem od innego kostiumu?
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 22 Grudzień 2005, 11:15
Moja Paula dostala od chrzestnej złoty łańcuszek z medalikiem, a od chrzestnego złote kolczyki.
To wszystko tak na zapas, ale napewno sie przyda.
Dostała również taki album "Pierwszy rok życia" bardzo fajny podzielony na etapy 1 roczek.
Sa miejsca na wklejanie zdjęć, miejsca na zapisywanie ważnych dat np: pierwszy ząbek, słowo, kiedy pierwszy raz usiadła, wstała itp. Wszystko bardzo kolorowe wklejamy tam zdjęcia, bedzie fajna pamiątka.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Gość
Wysłany: 26 Grudzień 2005, 01:48
tez myslałam o takim albumiku bardzo fajna rzecz dziecko będzie miec pamiątkę na całe zycie ale trudno takie cos znalesc? a co oprocz kolczykoof i naszyjnika ?
PatyŚka Gość
Wysłany: 26 Grudzień 2005, 01:48
tez myslałam o takim albumiku bardzo fajna rzecz dziecko będzie miec pamiątkę na całe zycie ale trudno takie cos znalesc? a co oprocz kolczykoof i naszyjnika ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum