Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 22 Wrzesień 2005, 16:19
Mnie się podoba 6 i 8 bo tak jak Emilcia mówi makijaż naturalny też może być widoczny i podkreślać urodę ale i za razem jest niekrzyczący. ja jestem zwolennikiem czystej natury tak, że mam super makijaż a rzadko kto wie co i jak, a zachwycają się jaka to jestem ładna
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 23 Wrzesień 2005, 22:59
mi podoba się 5 i 7 a ja chyba będę korzystała z usług koleżanki która jest kosmetyczką...ale wiecie trochę trzeba będzie rzucić groszem
_________________ 4659390
"weekendowa narzeczona"
gogulka Gość
Wysłany: 21 Lipiec 2006, 12:16
SunFlower napisał/a:
mi się strasznie podoba ten złoty, jest cuuudny....tylko , że ja mam blado niebieskie ślepka i nie wyglądał u mnie już tak ładnie jak na zdjęciu
teraz to nie problem, ja na swój ślub zrobiłam sobie makijaż, którego normalnie w życiu bym sobie nie strzeliłam przy moim kolorze oczu, ale tak mi się podobał, że kupiłam sobie soczewki kolorowe (freshlook ciby vision), które (wg mnie) jako jedne z nielicznych zmieniają kolor oczu jednocześnie ich nie zozmydlają, dają bardzo naturalny efekt... cudowny, czasem nawet teraz je sobie noszę od czasu do czasu tak mi się spodobało
tak więc rada dla pań: jak nosicie okulary to na ślub koniecznie soczewki mimo wszystko i jak bardzo podoba Wam się jakiś makijaż a nie pasuje Wam do oczu, to polecam freshlooki, naprawdę robią wrażenie, a co macie rezygnować z jak najlepszego wyglądu w tym jakże ważnym dniu heh
a co do tych zdjęć, to mi też się ten złoty bardzo podoba, taki dostojny, wyrazisty a zarazem nie taki nachalny i chamski - śliczny
gogulka Gość
Wysłany: 21 Lipiec 2006, 12:18
sorki za podwójny post, ale mi się tak kliknęło :/
nie wiem jak sie umalować.. kobitki poradzcie cos.
raczej sie nie maluje i chcialabym miec bardzo delikatny makijaz...
no i jaki podklad najlepszy zeby makijaz sie trzymal w chwilach wzruszenia i zebym raka gdzies nie spalila ze wstydu
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum