już jest ok poprostu zastanawiałam się czy aby na pewno sprostam roli żony i matki (potem)..
a co do tego piffka wieczór przed slubem to my też na pewno tak zrobimy świadek powiedział że sobie piersióweczkę weźmie do fotografa bo na trzeźwo to do kościoła nie weźmie
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
a więc moje marzenie się spełniło, mieliśmy piękny ślub, fantastyczne wesele ( do dziś nie mogę mówić, bo skrzeczę jak wrona) . oto pierwsza fotka resztę wkleję później
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Ostatnio zmieniony przez DiBi 5 Czerwiec 2007, 12:36, w całości zmieniany 3 razy
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 5 Czerwiec 2007, 12:26
DiBI jakie śliczne zdjęcie!!! jaka suknia! w ogóle ślicznie, tak szczęśliwie i naturalnie. Jejku chyba troszkę Ci zazdroszczę:) wielki i piękny dzień już za Tobą i to z Tym Jedynym GRATULUJE
Boże.. ja nie potrafie opisac tego co tam się działo.. wszyscy ludzie których kochamy w jednym miejscu.. dla nas. płakać mi się chce jak bede dłużej na necie to spróbuje opisać jak dokladnie było. pozdrawiam! teraz -> Zakopane
Ostatnio zmieniony przez DiBi 5 Czerwiec 2007, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum