Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 19 Wrzesień 2007, 15:36
Moje zaręczyny już były takim kompromisem a co dopiero ślub. Mi marzy się taki skromny Mam tu namyśli małą liczbę gości, aby były tylko osoby mi bliskie a nie ciotki, których 10 lat nie widziałam. Mój A. ma chyba inne wyobrażenie na ten temat. On zresztą nie chce narazie za dużo mówić na temat przygotowań. Patrzy tylko jak oglądam fasony sukien i dodatki ech
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez milijka 19 Wrzesień 2007, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 14:45
W sumie to chciałabym żeby mój ślub był oryginalny, żeby było wesoło np
Żeby został na długo w pamięci zarówno mojej jak i gości...
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 19:13
Wiecie u mnie coś takiego byłoby zupełną nowością. Moja siostra miała ślub w zeszłym roku i był bardzo tradycyjny, aż za bardzo...
moja koleżanka bierze ślub w styczniu. będzie w 5-6 miesiącu ciąży. jaką suknię poleciłybyście?
my zgłupiałyśmy..
w jednym salonie polecali gorset i suknię, w drugim marszczoną na brzuszku w trzecim to już nie pamiętam,,
narazie ma figurę modelki i wygląda jak księżniczka we wszystkich ale co będzie dalej..
co byście proponowały? my się najbardziej nastawilysmy na tę marszczoną na brzuszku
Wysłany: 19 Październik 2007, 17:04
Pytanie czy twoja koleżanka chce ukryć brzuszek czy też nie? Jeśli tak to tutaj gorset sprawdza się rewelacyjnie. Byłam na weselu jako osoba towarzysząca i dopiero na poprawinach zauważyłam, że panna młoda jest w ciąży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum