Nasze są dokładnie takie jak te na foto
A wybraliśmy je przez przypadek,. Znaleźliśmy w urzędzie stanu cywilnego gazetkę z reklamą firmy i wzorami potem ja zaznaczyłam te które mi się podobały, a mirek te co jemu. No i tylko jedne podobały nam się obojgu. [smilie=mruga.gif]
Zawsze myślałam, że białe złoto, no może tytanowe (i na razie takie są w planie). Ale od dwóch dni patrząc na mój złoty złoty pierścionek myślę, że może bardzije będzie do niego pasowała delikatna złota obrączka, a jak tytanowa, to może z jakąś złotą wstawką!!
Ale na decyzję jest jeszcze duuużo czasu, nie spieszy nam się!
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 10 Październik 2005, 21:44
ja jeszcze nie wiem czy złoto czy srebro czy tytan a może platyna...jedno jest pewnne chciałabym aby były na nich wygrawerowane nasze imiona i data ślubu
Mój Daniel ostatnio mówił mi, ze jemu się podobają takie klasyczne, złote. A ja stwierdzając, że skoro mam nosić je całe życie, nadal jestem za białym złotem i może byc z jakimiś małymi białymi kamyczkami. Od środka wygrawerowane nasze imiona i data ślubu. Zwykle w katalogach podobają mi się te najdroższe Ale tak jak mówię, dla mnie obrączki, to tak jak i ślub inwestycja na całe życie.
Heh, jak to człowiek szybko się zmnienia, najpierw myśleliśmy o tytanowych, potem białe złoto, a na końcu delikatne żółte złoto. Ale Mój Misiek wypatrzył ostatnio coś co łączy 2 ostatnie punkty. Połączenie białego i żółtego złota (tytan odpada chyba, bo można go powiększyć jedynie o 1 rozmiar, albo wcale!! - a wiadomo z wiekiem paluszki mogą zmienić rozmiar ).
Pokazał mi TE, a ja się w nich zakochałam [smilie=buja_w_oblokach_na.gif] Więc na dzień dzisiejszy wybieram połączenie złota (tradycji) z białym złotem (pasuje do srebra, które uwielbiam )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum