Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3283
Wysłany: 29 Październik 2005, 16:49
Obydwoje mamy piaskowane obraczki z bialego zlota (kupilismy je w sklepie Apart) -pod spodem znajduje sie tradycyjne zolte zloto (zostalo to doswiadczalnie sprawdzone:) Mojego M obraczka (piaskowana warstwa) wytarla sie i obecnie jest koloru zoltrego zlota, Ja takowego problemu nie mam i moja obraczka trwa).
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Prawda, też uważam, że są sliczne, przedwczoraj znów oglądaliśmy stronkę z obrączkami i Miś wypatrzył kolejne o TE Jak dla mnie też śliczne...
Najśmieszniejsze jest to, że jak chodzimy po sklepach, to żadna mu się nie podoba, a w necie już kolejne wypatrzył
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 2 Listopad 2005, 22:11
GabiRaf te są wprost śliczne
pokażę misiowi może zechce wziąć ze mną ślub jak zobaczy co ładnego można na paluszkach nosić
no żartuję...
ale są naprawdę ładne
no mam takie pytanie czytałam że takie obrączki sie ścierają bo sa z białego złota, ze nie da się powiększyć ich rozmiaru bez ryzyka deformacji, no i po starciu rodu są ... szare...
jak to jest na prawdę z takimi obraczkami zdobionymi? Może któraś z Was ma jakies doświadczenia ze zdobionymi obraczkami?
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 23 Luty 2008, 14:31
ja nie mam pojęcia ale podobają mi się w sumie te co wkleiłaś
nie wiem, ja bym się chyba zdecydowała na zwykłe złote - tradycyjnie..
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Moim zdaniem wszystko co ma wzorek albo grawer jakiś może zostać zdeformowane przy powiększaniu/zmniejszaniu.
Białe złoto po starciu rodu jest... jasno żółte bo to rod nadaje złotu barwę srebra.
Jeżeli ktoś chce mieć całe obrączki w "srebrnym" kolorze to chyba już lepiej platynowe. Ja na razie myślę o mieszanych, ale wyjdzie w praniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum