Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3340 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 23 Luty 2008, 15:30
My mamy takie i cóż mogę powiedzieć nadal mi sie podobają, z tym ze moją uszkodził jubiler bo oddałam do powiększenia i ten partacz tak ja powiększał ze białe złoto oddzieliło sie od żółtego i sie kreci na tym żółtym - porażka. Ale nie wiem czy to dlatego ze ich nie można powiększać czy dlatego ze ten jubiler to był partacz.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 23 Luty 2008, 15:55
Mi pordzo podobają się takie
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 23 Luty 2008, 21:54
Bardzo ładne Milijko
ja chciałabym na pewno złote i chyba raczej całe ze złota..
tutaj 2 obrazki, tych ktore na ten moment mi się bardzo podobają te z drugiego obrazka tez wolalabym zlote...
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 27 Luty 2008, 17:37
śliczne Kasik
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum