Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 8 Sierpień 2005, 19:57
zaznaczyłam w ankiecie że grawrrowane ale nie zupełnie o to mi chodziło co na tych fotkach
mój typ-gładkie ale od wew grawer-np.data ślubu lub jakiaś myśl
Wysłany: 8 Sierpień 2005, 19:59
No właśnie w ankiecie chodziło o takie jak na zdjęciach Grawer od wewnątrz to już raczej standard - najczęściej możesz sobie zażyczyć co chcesz - byle się zmieściło
Ja mam fragment przysięgi małżeńskiej
to i ja mam od srodka date slubu i imie
nasze są gładkie ale ścięte po bokach tylko ciut bardziej niz na zdjęciu i są dosyc grube
z pomarańczowego złota, bardzoo miękkiego...
Ostatnio zmieniony przez *renika* 8 Sierpień 2005, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
z bialego złota!!bron boze z tego zlotego zlotego napis owszema,ale niech to bedzie nasze wspolne slowo skojarzeniowe co wzbudza w nas emocje ktorego tu nie zdradze
Hm... Złote złoto i do tego prawie cała powierzchnia zewnętrzna grawerowana w jakieś arabeski - takie mają moi rodzice i zawsze strasznie mi się podobały. Tylko szkoda, że wzór się z czasem ściera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum