Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 16:50
czyli jednak Polacy łagodnieją i więcej piwa niż wódki idzie
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
My ostatnio byliśmy na weselu kuzyna mojego połówka i czułam się dyskryminowana Bo była wódka i nic poza tym. Więc siedziałam cały wieczór na sokach i kompotach, bo wódki nie znoszę w żadnej postaci. A wystarczyło dać kilka butelek wina.
Midian, to jest ekstra pomysł! Kurczę, aż szkoda, że się nie hajtam
Zareklamuję was na moim blogu, strasznie dużo przyszłych panien młodych do mnie wchodzi. A mogłabyś mi napisać coś więcej?
Cieszę się, że się podoba . A co więcej mogłabym napisać? Cennika raczej nie mogę podać, bo to indywidualna sprawa chłopaków - zależy na ile kamer wesele. Jak chodzi o zakres działalności to są mobilni, mogą filmować w całej Polsce. Z innych rzeczy robią pokazy mody i prezentacje firm.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 19:47
Motyw 'teledyskowych' filmików ze ślubów jest uważam genialny. Naprawde mają swój klimat i pokazują to, co w całej uroczystości najważniejsze. Też wolałabym coś takiego zamiast typowego dokumentu ze slubu i wesela (szczególnie, ze te filmy czesto zajmuja nieco za dużo czasu).
A jeśli chodzi o piwo, to jest to pomysł całkiem niezły. Choć nie wydaje mi się, aby na samym weselu (przynajmniej takim 'wiejskim', na jakim byłam ostatnio) schodziło go więcej, niż wódki. Za to jest jak znalazł na poprawiny dnia nastepnego
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3278
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 20:01
DEMOLKA napisał/a:
Superoskie wideo, nasz kamerzysta i fotograf dał ciała. Film beznadziejny, równie dobrze mógł to nakrecić któryś z zaproszonych gości, bo taką amatorszczyznę odwalił nam właśnie kamerzysta. Zdjęcia też dają dużo do zyczenia, jednym słowem kaszana!
No ale czasu się nie cofnie, a szkoda
Demolka - wiem ze traz ci takie rzeczy nie w glowie, ale moze za pare lat jak dzecko podrosnie i bedzie ci sie chcialo bawic w takie rzeczy to sa w internecie programy do kupienia do obrobek filmow... takze mozna filmy ciac klatka po klatce i podstawiac muzyke... ja sie wlasnie teraz bawie i klece film z wakacji... a nastepnie kto wie? moze zabiore sei za reanimacje mojego weselnego... bo rowniez nie nalezal do najbardziej udanych
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
A jeśli chodzi o piwo, to jest to pomysł całkiem niezły. Choć nie wydaje mi się, aby na samym weselu (przynajmniej takim 'wiejskim', na jakim byłam ostatnio) schodziło go więcej, niż wódki
nie no, na to nie ma szans. Wódka rulez..
Ale u nas zeszło go dużo, bo impreza dzień przed była taka gruba, że dużo z naszych znajomych nie było w stanie patrzeć na wódkę
a wiecie, że na swoim weselu piłam kieliszek w kieliszek i się nie nastukałam?! adrenalina robi swoje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum