chciałam te i koniec! (nie cierpie gołąbków, serduszek i obrączek )
za 80 zapłaciłam- 396 zł- do tego tablice rejestracyjne i jakies tandetne naklejki na koperty..
jutro ide do ksiedza powiedziec ze msza ma byc na 17:00, bo w koncu zapomnielismy podac godziny aha! no i organiste musze zalatwic, bo nasza nie potrafi spiewac
ahaaaa! no i jedziemy audi a4
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
no cos ty przyjedzie 30 marca na 2 tygodnie, a potem tuz przed slubem tez na 2 tygodnie.
nastepny cel- balony. na allegro sie boje, bo koles ktory mi podpasowal ma duzo negatywów :/
nie wiecie nic o hurtowni artykulow dekoracyjnych w okolicach olsztyna? lub moze w w-wie? (w ostatecznosci )
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
chciałam te i koniec! (nie cierpie gołąbków, serduszek i obrączek )
tez nie znosze golabkow i obraczek -z tego co pamietam moje zaproszenia byly skromne: biale z taka przezrozysta frontowa kartka na ktorej byl nadruk( biale kwiaty)
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum