Wysłany: 18 Sierpień 2005, 22:08 Prezent na wieczór panieński :)
W sobote ide na wieczor panienski i nie mam pojecia co kupic pannie mlodej.Myslalam o jakiejs seksownej bieliznie i czyms smiesznym.Macie moze jakies pomysly
kiedyś jak szłam z koleżankami na wieczór naszej znajomej to kupiłysmy jej kremowy komplet bielizny, a dokładnie stringi i koszuklę taką półprzezroczystą... koszt ok 100zł (oczywiście to nie był Triumph )
męskim oczywiście?? no cóż, zawsze obiecywałam przyjaciółce, że na jej wieczór panieński załatwię facecika (ale czy tak na serio bym sie odważyła , nie wiem )
Bielizna to świetny prezent... a już szczytem moich marzeń byłoby dostać np. stringi, pas do pończoch i same pończoszki - a wszystko w kolorze szkarłatnym
Co do striptizera - jakoś wyobraziłam sobie półnagiego... mima
tylko nie takiego teatralnie wychudzonego. Przedstawiałby jakieś zagadki, a nie tylko wachlował pośladkami - bo szybko bym się znudziła. I ogólnie - żeby był to wieczór tematyczny - np. "udajemy" panie z francuskiego kabaretu, albo zespół pielęgniarek (przebrania obowiązkowe).
Ale jak tu znaleźć mima-tancerza erotycznego?
Czesc Dziewczynki
Juz jestem po tym wieczorze panienskim Kupilysmy sexowne stringi i takiego "tanczacego byka na baterie", ktory tanczy a na koniec rozchyla plaszcze i pokazuje przystojniaka Mialysmy z tym niezly ubaw O striptizerze myslalysmy,ale impreza byla u kolezanki w domu,a mieszka jeszcze z rodzicami,wiec same rozumiecie...Ale bylo sympatycznie,poplotkowalysmy, powspominalysmy i pilysmy pyszne drinki domowej roboty
Natomiast nasi panowie....masakra Bawili sie w pobliskim barze. mieli tanczasa pania,ale podobno bardzo fajnie to bylo zorganizowane A pomtem latali w majtkach po polu i spiewali 100 lat. Swietnie sie bawili.Tylko taki maly szczegol przeoczyli- mala kamerke strazy miejskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum