Ja nie mam problemu jezeli chodzi o prezent dla mojego miska(no oprocz kasy..ale to jakos zawsze dam rade skolowac )jak cos to kupuje mu gre;>
Czarna Roza wez jeszcze do tego zawiaz sobie wokol pasa jakas ladna ozdobna wstazke i powiedz mu"To ja jestem twoim prezentem"
Kupilam koszule na krotki rejawek w paseczki do tego perfumki i totrcik zaraz ide robic :-)bo juz jutro moj misiu konczy 20 latek , a ze dzis jedziemy nad jeziorko to swiczuszki juz zdmuchnie po24
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 15 Lipiec 2005, 12:09
A jakie perfumki kupialas? ja wczoreaj bylam z Bijka w perfumerii i tez ogladalam meskie perfumy znalazlam takie co misie strasznie podobaja... ale nie moglam znalzec... drugich tez moich ulubionych.. Czekam na jakies wiekszy przyplyw gotowki bo ceny tam maja nie male hihi i bede chciala kupic je mojemu skarbowi ehh
Wysłany: 16 Lipiec 2005, 22:23
Mi z męskich perfum najbardziej odpowiadaja STR8 niebieski (kocham ten zapach) Adidas granatowy, też ślicznie pachnie, Blue z Avonu i balsam po goleniu Nivea granatowy pięknie pachnie
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Znam ten ból.Ja tez nigdy nie wiem co mam kupić Ale na rocznicę jako prezent mozesz zrobic jakąś romantyczną kolacyjkę(ewentualnie gdzieś na nia isc) a jako prezent dac mu siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum