Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Luty 2008, 22:17
od rodziców zegarek, od siostry chyba biżuterię... od chłopaka bieliznę chyba
sama "kuzynce" której nie miałam pojęcia co dać kupiłam pięknie wydane wiersze chyba pawlikowskiej-jasnorzewskiej + kocyk + kubek? zestaw do wieczornego czytania w sensie Na forum pisałam o tym nawet kilka stron wcześniej zapewne
i pyzuniu, pozwolę sobie :
Cytat:
Dziewczyny, Wy się znacie, poradzcvie zatem, co mam kupić siostrze mojego faceta na 17-te urodziny. Jest typową szaloną nastolatką, która uwielbia konie. Nie mam pojęcia, co jej kupić. Myslalam o jakiejś bransoletce, ale że ja nosze tylko kolczyki, wiec nawet nie wiem, jaka to fajna bransoletka. ratunku, nie chciałabym kupić tandety.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 25 Luty 2008, 22:35
Ula, przeczytałam pierwszych 12 stron (i doszłam do tamtego posta, dlatego zapisałam, że "co roku mam ten sam problem" ), a potem 3 ostatnie, na reszte nie miałam siły - postanowiłam zapytać
Co do seksownej bielizny... nie byłoby to zbyt śmiałe, tyle, że ona jeszcze nie miałaby się komu w niej pokazać... Chyba że koleżankom, ale wtedy to raczej one mogłyby jej coś takiego sprezentować, nie dziewczyna starszego brata (BTW Kasik skąd wytrzasnełas ten kompecik, może zamiast siostrze, 'dałabym' taki swojemu chłopu na urodziny )
Biżuteria ostatnio jest zarezerwowana dla męskiej częsci jej rodziny (na gwiazdkę dostała ze 3 komplety kolczyków, bo jeden z panów wpadł na pomysł, a reszta podchwyciła..)
MOże rzeczywiście stworzyć jakiś osobliwy zestaw, niekoniecznie do wieczornego czytania, ale coś w ten deseń. Musze pogłówkować.
Dzięki za wypowiedzi i w razie czego nadal szukam, wiec wszelkie pomysły wciąż mile widziane
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 25 Luty 2008, 22:40
kasik, ta bielizna jest czadowa! skąd, skąd skąd?
Wysłany: 25 Luty 2008, 22:56
nie wchodzi ta strona
za to wchodzi sissy.com, ale podejrzewam że chyba nie z niej to zdjęcie?
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 26 Luty 2008, 08:41
heheheh , bielizna bardzo fajna mniami...musze przyznac ale na razie nie miałabym sie komu pokazac w takim czyms... pomijajac fakt ze musialbo byc troche inne dla mnie.. hmm ale taka bielizna czadowa na prezent
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1822 Skąd: warszawa
Wysłany: 27 Luty 2008, 22:54
NO, stracilam sporo chwil na przeglądaniui tych wszystkich kompletów, przy niektórych fantazja mnie poniosła (co by było, gdybym taki miala...), choć ja nie mam takiej figury, jak te laski na zdjęciach, ale i tak mogłby być pikantnie... <marzy>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum