Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 12 Styczeń 2008, 14:46
e, i tak obydwoje jesteśmy przeziębieni, więc będziemy po prostu wspólnie smarkać dzisiaj
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 12 Styczeń 2008, 16:06
dobre
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Ja bym się cieszyła jakby mi D. zrobił na rocznicę fajną stronkę internetową o NAS <poznanie, ślub, aż do teraz> Ale za dużo wymagam.. pewnie dostanę książkę
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 5 Maj 2008, 11:46
w zasadzie nie wiem jak liczyć naszą rocznicę od dnia poznania?czy od momentu bycia razem,chociaz to drugie to nie pamiętam tak dokladnie,bo bylo tak jakbyśmy byli razem wcześniej a slowa o tym padly później i konkretna decyzja
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 5 Maj 2008, 12:09
Ja liczyłabym to tak, że rocznica poznania swoją droga, a rocznica "decyzji" swoją
Chociaż tak właściwie po co komu rocznice Dla facetów to tylko kłopot
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 5 Maj 2008, 15:58
rocznice są POTRZEBNE
zawsze dwa święta więcej w kalendarzu i takie dni są inne niż na co dzień
jeśli chodzi o kobiety - to rocznice są nie mniej problematyczne ..
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum