no dziewczyny:akcja za dwa tygodnie tzn.13.10 mamy rocznice generalnie nie jestem jakas sentymentalna i moj dziadu tez nie,ale jakos uczici trzeba! pomysły pomysły prosze....
ja mam ochote gdzies go zabrac.ale tak zeby do ostatniej chwili nie wiedzial ani nie domyslal sie gdzie idziemy czyli-zawiazac oczy i prowadzic do celu zreszta sama nie wiem [smilie=hmmm_na.gif] ...wymyslmy cos
najgorsze jest to,ze teraz mam tylko 22 gr [smilie=lol_na.gif]
No ja też niedawno świętowałam. I też u niego w domku, my dwoje, pyszne jedzonko (w tym moje babeczki oczywiście), a w przerwach fajne filmy Nockę też u niego spedziłam, więc razem zasnęliśmy i się obudziliśmy. A po powrocie z naszego wyjazdu oboje za tym tęsknimy, bo to takie fajne bylo
A tydzień później (wcześniej brak środków) dostałam długaśną czerwoną różę i czarne stringi
No ja też niedawno świętowałam. I też u niego w domku, my dwoje, pyszne jedzonko (w tym moje babeczki oczywiście), a w przerwach fajne filmy Nockę też u niego spedziłam, więc razem zasnęliśmy i się obudziliśmy. A po powrocie z naszego wyjazdu oboje za tym tęsknimy, bo to takie fajne bylo
A tydzień później (wcześniej brak środków) dostałam długaśną czerwoną różę i czarne stringi
hmm,my czesto tak spedzamy czas,no moze oprocz tej rozy i czarnych strinkow-nie znosze takich prezentow,a juz roz szczegolnie-dlatego ostatnio był boski slonecznik.
teraz jednak zastanawiam sie czy dotrwamy do rocznicy
My nasza pierwsza rocznice swietowalismy u niego w lozku Musielismy sie zerwac z lekcji, zabawne jak o 7.50 wsiadasz w autobus z miasta na wies. Pilismy wino i bylo cudownie. potem pojechalismy na urodziny kolezanki
Ciekawe jak bedzie wygladac druga rocznica - ten moj sie boi ze to juz prawie jak slub ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum